Αθλητικά

Κλεάνθης: Διπλά ενισχυμένος και πλήρης στο αυριανό ματς

Με δύο νέα πρόσωπα παρόντα ολοκλήρωσε το απόγευμα της Πέμπτης την προετοιμασία του ο Κλεάνθης για το σημερινό εντός έδρας παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με αντίπαλο τον Ιάλυσο.
Ο τεχνικός της ομάδας Σάσα Γιόνοβιτς δούλεψε για πρώτη φορά με τον νεοαποκτηθέντα επιθετικό Βασίλη Πανταζή. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται στην αιχμή της γραμμής κρούσης και υπηρετεί στη Ρόδο τη στρατιωτική θητεία του, έχει παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα ομάδων όπως ο Άρης Σκάλας, ο Ναυπακτιακός Αστέρας και ο Πανγυθεατικός, ενώ κατέγραψε θητεία και στην Κ20 του Παναιτωλικού.
Επιπλέον, οι Παραδεισιώτες προσχώρησαν στην απόκτηση του νεαρού δεξιού οπισθοφύλακα Σάββα Κουλούμπρη, που ανήκε πέρσι στο ρόστερ του Διγενή.
Στον αντίποδα, παρελθόν αποτελεί ο επίσης νεαρός Ερμής Αρίφι, καθώς αποφάσισε να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο για λογαριασμό του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας.
Ο Κλεάνθης θα παραταχθεί στο αυριανό ματς με τον Ιάλυσο πλήρης, με τον Σάσα Γιόνοβιτς να περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να επαναλάβουν την εμφάνισή τους κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο του τελευταίου αγώνα τους με τον Κλεόβουλο, όταν και επανήλθαν από το εις βάρος τους 0-2 αγγίζοντας μάλιστα μία μεγάλη ανατροπή.
Δεδομένης της βαθμολογικής σημασίας του παιχνιδιού και του ονόματος του Ιάλυσου, οι άνθρωποι του συλλόγου περιμένουν από τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής να ανταποκριθεί στην πρόσκλησή τους και να γεμίσει το γήπεδο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου