Αθλητικά

Φοίβος: Νοκ άουτ ο Ορφανίδης, παίζει ο Σαλβατιέρα

Ούτε στο αυριανό παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries κόντρα στον Κλεόβουλο στο γήπεδο της Λίνδου θα έχει τη δυνατότητα ο Αγαπητός Αμπελάς να αξιοποιήσει σε απόλυτο βαθμό το δυναμικό του Φοίβου.
Δυστυχώς για τον ίδιο, τα προβλήματα επιμένουν να του δυσκολεύουν την καθημερινότητα.
Τα νέα, τα οποία περίμεναν οι άνθρωποι του συλλόγου από τη μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Νίκος Ορφανίδης, ήταν στενάχωρα, καθώς ο τραυματισμός του πολύπειρου ποδοσφαιριστή στον μηνίσκο μπορεί να αποκατασταθεί πλήρως μόνο με χειρουργική επέμβαση.
Εκτός επιλογών θα παραμείνει ξανά ο Σταύρος Κουγιός, αν και στη δική του περίπτωση οι φόβοι για μεγάλης διάρκειας απουσία διαψεύσθηκαν. Το οίδημα που ταλαιπωρεί τον προσαγωγό του θα ξεπεραστεί σε δύο έως τρεις εβδομάδες.
Ερωτηματικό συνοδεύει τη συμμετοχή του Φώτη Μπάρδου, ο οποίος στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας κόντρα στον Διαγόρα Βατίου υπέστη κάταγμα στη μύτη, ενώ από την εξέδρα θα παρακολουθήσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του ο τιμωρημένος με μία αγωνιστική αποκλεισμού Κέιντι Πούπα.
Αντίθετα, την ποινή του εξέτισε ο Μάρκος Φούσα και υπολογίζεται κανονικά, όπως επιτέλους και ο Μπρένο Σαλβατιέρα. Τον δελτίο του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού εκδόθηκε και σήμερα στο γήπεδο της Λίνδου θα κάνει το ντεμπούτο του.
Επιπλέον, ο Αγαπητός Αμπελάς μπορεί να υπολογίζει από χθες και στην παρουσία του αμυντικού Σάββα Σαράντη.
Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής είχε αποφασίσει να στηρίξει στις αρχές του καλοκαιριού το εγχείρημα του Κεραυνού Ρόδου, ωστόσο δεν ήθελε να ακολουθήσει την απορρόφηση του τελευταίου από τον Δωριέα, βρίσκονται στην ομάδα της Κρεμαστής τον νέο σταθμό της σταδιοδρομίας του.
Ο Φοίβος αναζητά από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος μία νίκη, η οποία θα τον “ξεμπλοκάρει”, θα τον ηρεμήσει και θα του δώσει τη δύναμη να αντιμετωπίσει τη συνέχεια των υποχρεώσεων του με μεγαλύτερη αισιοδοξία.
Παρότι η αυριανή αποστολή του δεν είναι εκ των πραγμάτων από τις θεωρητικά βατές, δεν παύει να του προσφέρει την ευκαιρία να σπάσει την κακοδαιμονία του, η οποία έχει αποτυπωθεί μέχρι σήμερα σε καλές εμφανίσεις, οι οποίες ωστόσο δεν τον έχουν ανταμείψει βαθμολογικά.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου