Αθλητικά

ΑΕΡΑ: Είναι καλά και θέλει να το αποδείξει

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις των τελευταίων τριών αγωνιστικών, που την ανταμείψουν με 7 βαθμούς, θέλει να δώσει η ΑΕΡΑ στο σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι της 6ης με αντίπαλο τον Α.Ο. Μιλτιάδη.
Προκειμένου να βρεθούν στον Πύργο Τριφυλίας, όπου θα μπουν στο γήπεδο αύριο στις 11:30 το πρωί, οι “ερυθρόλευκοι” πέρασαν μια μικρή Οδύσσεια, καθώς αναχώρησαν αεροπορικώς για την Αθήνα σήμερα το πρωί κι από εκεί υποχρεώθηκαν σ’ ένα πολύωρο ταξίδι με πούλμαν στη Μεσσηνία.
Το αντίστροφο δρομολόγιο τους περιμένει αμέσως μετά την ολοκλήρωση ενός δύσκολου και επικίνδυνου ματς.
Όπως έδειξαν οι πρώτες πέντε αγωνιστικές, ο Α.Ο. Μιλτιάδης διαθέτει μία δύσκολοκατάβλητη ομάδα που έχει τη στήριξη ενός παθιασμένου κοινού που συνήθως γεμίζει το μικρό γήπεδο της περιοχής.
Οι οκτώ βαθμοί που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής και τους οποίους του απέφεραν οι δύο “λευκές” ισοπαλίες με Κόρινθο (εντός) και Αιγέα Πλωμαρίου (εκτός) και οι νίκες επί της Ρόδου (εντός) και Απόλλωνα Ευπαλίου (εκτός) περιγράφουν το αξιόμαχό του, ενώ τη μοναδική ήττα τη γνώρισε την περασμένη αγωνιστική (0-1) από τον ισχυρό Αστέρα Σταυρού.
Οι κυπελλούχοι Δωδεκανήσου ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το απόγευμα της Πέμπτης χωρίς απρόοπτα, συνεπώς ως μοναδικοί απόντες παραμένουν οι Πατσίλης και Φούκκης, οι οποίοι αναμένεται να μπουν στις προπονήσεις εντός της επόμενης εβδομάδας. Το αυριανό παιχνίδι θα διευθύνει ο Δημήτρης Βαρτσάκης από τη Λακωνία, με πρώτο βοηθό τον συντοπίτη του Παναγιώτη Σόβολο και δεύτερο τον Γιώργο Τουρνικιώτη από την Αρκαδία.
Μετεγγραφή της τελευταίας στιγμής
Εν τω μεταξύ, σε προσθήκη της τελευταίας στιγμής προχώρησε η ΑΕΡΑ, εντάσσοντας στο δυναμικό της τον Στέλιο Μυτάκη.
Ο 22χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην ομάδα Κ19 του Λεβαδειακού, στον Α.Ο. Νέας Αρτάκης, στη Χαλκίδα και στον Α.Ο. Υπάτου, με τελευταίο σταθμό την Αγία Παρασκευή.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου