Αθλητικά

Πειθαρχική Επιτροπή : Ήσυχη συνεδρίαση, χωρίς κλήσεις σε απολογία

Χωρίς «παρατράγουδα» εξελίχθηκε το προηγούμενο αγωνιστικό σαββατοκύριακο προς διευκόλυνση των μελών της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΔ.
Η τελευταία συνεδρίασή τους δεν απαίτησε πολύ χρόνο, κλήσεις σε απολογία δεν υπήρξαν, ενώ το μοναδικό σωματείο που τιμωρήθηκε, με την ελαφρά ποινή της έγγραφης επίπληξης, ήταν ο Ο.Φ. Ιστρίου για τα όσα του χρεώθηκαν στο παιχνίδι της 1ης φάσης του Κυπέλλου Δωδεκανήσου με τη Χάλκη. Οι αποφάσεις της επιτροπής:
Αποφάσεις επί απολογιών
Φ.Α. Ο.Φ. Ιστρίου-Α.Σ. Χάλκης (13 Οκτωβρίου)
Η Πειθαρχική Επιτροπή δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτό Πειθαρχικές παραβάσεις.
Επιβάλλει στο σωματείο Ο.Φ. Ιστρίου την Πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης.
Στον αναγραφόμενο στο Φ.Α. Αλ. Καγιά-εκπρόσωπο την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στον χώρο των αποδυτηρίων για είκοσι (20) ημερολογιακές ημέρες και χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ.
(Άρθρο 11 παρ. 1,2,3 του ΠΚ)
Ποινές ποδοσφαιριστών
*7 αγωνιστικές-70 Ευρώ: Μακρής Γ. (Πολυβώτης)
*2 αγωνιστικές: Μπαϊράμης Κ. (Απόλλωνας Απολλώνων)
*1 αγωνιστική: Πούπα Κ. (Φοίβος)
Αντωνάς Ν. (Διαγόρας Βατίου)
Τζελάι Φ. (Κλεόβουλος)
Ντιμιτρόφ Μ., (Πολυβώτης)
Νικολάου Κ. (Αθλέτικο Αφάντου)
Ποινή στην Κ16 του Διγενή, το «τρίποντο» στον Ιάλυσο
Ο μη διεξαχθείς αγώνας ΓΑΣ Ιάλυσος-Διγενής, για το Πρωτάθλημα Κ16 Δωδεκανήσου της 16.10.2024, κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ του σωματείου ΓΑΣ Ιάλυσος λόγω ότι η ομάδα του ΑΣ Διγενή την καθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα δεν προσήλθε στον αγωνιστικό χώρο.
Επιβάλλει στο σωματείο ΑΣ Διγενής Κ16 την ποινή αφαίρεσης -3 βαθμών από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και -3 βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Σύμφωνα με το Άρθρο 21’ παρ. 3’ του ΚΑΠ τυχόν υπάρχουσες ποινές εκτίονται μόνο από την ανυπαίτια ομάδα (ΓΑΣ Ιάλυσος).
Επιβάλλει στο σωματείο ΑΣ Διγενής χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ
Χρηματικά πρόστιμα καταβλητέα μέχρι 25.11.2024 (Άρθρο 24’ παρ. 2’ του ΠΚ)
Διαπιστωτικές πράξεις (Αποβολές παραγόντων-προπονητών)
Βάσει των αναφερόμενων στο υπ’ αριθμ. Νο 5 Φύλλο Αγώνος του Διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΓΑΣ Πάνθηρες-Εθνικός Αρχίπολης, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΕΑΚ στις 20.10.2024, στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1,2,και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σας γνωστοποιούμε με την παρούσα ότι κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του κ. Μιχ. Λυριστή του σωματείου Εθνικός Αρχίπολης και δη του δηλωθέντος ως Εκπροσώπου αυτού, κ. Μιχ. Λυριστή. Με βάση σχετική εντολή του Διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου