Αθλητικά

“Λύγισε” στη Θεσσαλονίκη ο Διαγόρας!

Δεν άντεξε στη Θεσσαλονίκη και στο “Καυταντζόγλειο” ο Διαγόρας… Καλύτερος ο Ηρακλής κέρδισε με 1-0 τη ροδίτικη ομάδα, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στον όμιλο βορρά της Super League 2. Οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα απέναντι στον Διαγόρα, που δεν ήταν απειλητικός και είχε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι, προσπαθώντας να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Ο Κούστα στο 81ο λεπτό με κεφαλιά «λύτρωσε» τους γηπεδούχους, που πέτυχαν τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη τους στο πρωτάθλημα. Οι «κυανόλευκοι» είχαν και δοκάρι στο α’ ημίχρονο με σουτ του Τσιντώνη, ενώ έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν νωρίτερα. Οι «κυανέρυθροι» έχουν μπροστά τους ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες» με αντίπαλο τον Π.Α.Σ. Γιάννινα και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στη Ρόδο.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
18ο: Ο Τσιντώνης έκανε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσιλιγγίρη, στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή
38ο’: Δυνατό σουτ Κουστα, μπλόκαρε ο Τσιλλιγίρης
58ο: Σουτ του Τσιντώνη, λίγο άουτ η μπάλα
62ο: Ευκαιρία με σουτ του Μπελμόντ, άουτ η μπάλα
81ο: Μετά από φάουλ του Ηρακλή με τον νεοεισελθόντα Χριστοδουλόπουλο, ο Κούστα με κεφαλιά, πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και χάρισε το «τρίποντο» στον Ηρακλή
ΗΡΑΚΛΗΣ (Θανάσης Στάικος): Στουρνάρας, Καλουτσικίδης (87’ Κιβρακίδης), Αναστασίου, Παπασάββας, Διαμαντής, Χάμοντ, Μπελμόντ (87’ Πατράλης), Κυνηγόπουλος, Τσιντώνης (70’ Μιράντα), Κούστα, Τσιριγώτης (79’ Χριστοδουλόπουλος)
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Τόλης Τερζής): Τσιλιγγίρης, Παρασκευάς, Νικόλης, Μπρέγκου (84’ Λιούμης), Γαρουφαλλιάς, Δημόπουλος, Ντιαλόσι, Τσιαντούλας (73’ Παπαδόπουλος), Μανωλάκης (57’ Μπλαν Καζάου), Ολιβέρι (84’ Κοκκίνης), Μανιάς.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου