Αθλητικά

Βαλκανικό Πρωτάθλημα Πίστας: Εξαιρετική εκκίνηση από τους Δωδεκανήσιους

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε για τους Δωδεκανήσιους αθλητές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας, το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας που διεξάγεται στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας.
Οι αθλητές μας επιβεβαιώνοντας το ταλέντο τους, κατάφεραν να κατακτήσουν μετάλλια.
Συγκεκριμένα ο Τιμόθεος Σιφουνιός του Κωακού Ομίλου Ποδηλασίας κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια στο σκράτς και στο ατομικό πουρσουίτ στην κατηγορία των Εφήβων.
Ο Μιλτιάδης Χαρόβας του Ροδήλιου στο ατομικό πουρσουίτ κατετάγη 4ος στην κατηγορία των Ανδρών, ενώ στο ομαδικό σπριντ στέφθηκε Βαλκανιονίκης κατακτώντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο, μαζί με τους Γιάννη Καλογερόπουλο (ΠΟ Πατρών) και Κώστα Ντέρο (Κρόνος Νικαίας).
Από εκεί και πέρα, η Αργυρώ Μηλάκη του Άτλα Ρεθύμνου κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στο σκράτς και στο ατομικό πουρσουίτ των Γυναικών.
Η Βασιλική Κόκκαλη του ΠΓΣ Λάρισας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο σκράτς των Γυναικών.
Στο ομαδικό σπριντ των Εφήβων οι Αλέξης Μάγκλαρης (ΠΟ Τρίπολης), Σπύρος Θεοχάρης (ΑΠΟ Κορωπίου) και Λεωνίδας Τσανταρολάκης (ΠΟΧ Τάλως) κατέκτησαν το χρυσό.
Στο ατομικό πουρσουίτ των Νεανίδων η Μαρία Μακρυγιάννη του ΠΟΗ Κάστρου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.
Ο Μύρωνας Κονταξής (Κρόνος Νικαίας) κατετάγη 4ος στο ατομικό πουρσουίτ των Εφήβων.
Στα 200μ. των Εφήβων, ο Σπύρος Θεοχάρης (ΑΠΟ Κορωπίου) κατέκτησε το χρυσό, ο Αλέξης Μάγκλαρης (ΠΟ Τρίπολης) το ασημένιο και ο Λεωνίδας Τσανταρολάκης (ΠΟΧ Τάλως) το χάλκινο μετάλλιο!
Στο ίδιο αγώνισμα στην κατηγορία των Νεανίδων η Δέσποινα Τουρλή (ΠΟ Πάτρας) κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο, ενώ στην κατηγορία των Ανδρών ο Γιάννης Καλογερόπουλος (ΠΟ Πάτρας) κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου