Τοπικές Ειδήσεις

Γιάννης Παππάς: Σήμερα υμνούμε την ιστορική άρνηση να υποταχθούμε στους εχθρούς

Στους αγώνες των προγόνων μας  και στην ιστορική άρνηση τους να υποταχθούν στους εχθρούς όσο σκληρά και αν τους κτύπησαν αναφέρεται μεταξύ άλλων στο μήνυμα του για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ο βουλευτής της ΝΔ  τ. υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Γιάννης Παππάς. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

Με πρωταγωνιστές την Ελληνική Σημαία και  το εκκωφαντικό “ΟΧΙ” που αντιλάλησε από άκρη σε άκρη της πατρίδας μας, υμνούμε σήμερα την ιστορική άρνηση να υποταχθούμε στους εχθρούς, τη θυσία των προγόνων μας και την Ελευθερία της πατρίδας.

Το ιστορικό τελεσίγραφο, ήταν ο επίλογος των μέχρι τότε αήττητων, πανίσχυρων εξωτερικών δυνάμεων. Η 28η Οκτωβρίου, είναι ημέρα γιορτής και μνήμης, της αυτοθυσίας, της γενναιότητας, του αλτρουϊσμού, για μια Ελλάδα ελεύθερη προς  τις επόμενες γενιές.

Είναι οι αξίες του γένους μας και δεν ζητούμε ποτέ, να ξεφύγουμε από αυτές, διότι,  η σφυρηλάτηση του εθνικού φρονήματος και όχι μόνο η επετειακή ανάμνηση, είναι αυτό, που ως Έλληνες οφείλουμε να ασπαζόμαστε και να ακολουθούμε.

Χρόνια πολλά, με αφοσίωση στα “πρέπει” προς την πατρίδα μας.. Της το οφείλουμε.

Γιάννης Παππάς

Βουλευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου