Τοπικές Ειδήσεις

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης στον Αρχάγγελο για την 84η Επέτειο του ΟΧΙ

Ο Κοσμήτορας  της Βουλής και Βουλευτής  Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντη παρευρέθηκε στις επετειακές  εκδηλώσεις για την Ιστορική  Ημέρα του ΟΧΙ  στον Αρχάγγελο Ρόδου.

Μετά τη δοξολογία κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των ηρώων ενώ στη συνέχεια, σε ατμόσφαιρα ιδιαίτερα φορτισμένη, απεκάλυψε  στη στήλη των ηρώων και αντιστασιακών από τον Αρχάγγελο τα ονόματα ακόμα  τριών ηρώων που πολέμησαν και αντιστάθηκαν για την πατρίδα: ο Εμμανουήλ Παγκάς, ο Αντώνιος Γεωργάς και ο Γεωργάς Δημήτριος Χατζηνικόλας. Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την μαθητική παρέλαση.

Ο βουλευτής συνοδεύτηκε στις εκδηλώσεις  από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αρχαγγέλου  κ Χρήστο Ικουτα παρουσία  και της τοπικής συμβούλου Αθηνά Σαββίδη ενώ παρευρέθηκαν και ο Αντιδήμαρχος Αρχαγγέλου και Ψηφιακής Μετάβασης του Δήμου Ρόδου Γεώργιος Βαρέλης, η Αντιπεριφερειάρχης Διοικητικής Μεταρρύθμισης  Χαρούλα  Γιασιράνη και ο πρόεδρος της Ένωσης Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου Γιώργος Ματσίγκος.

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης εξήρε το υψηλό φρόνημα και τον πατριωτισμό των κατοίκων του Αρχαγγέλου Ρόδου και δήλωσε ότι «το ΟΧΙ και  θυσίες των προγόνων μας αποτελούν, την μεγαλύτερη παρακαταθήκη και από τα βασικά  κίνητρα για να διαφυλάσσουμε περήφανα την ανεξαρτησία της χώρας μας με ουσιαστικές ενέργειες».

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου