Ειδήσεις

Λίνα Μενδώνη από τη Σπάρτη: Τιμούμε τους προγόνους μας για την ηρωική τους θυσία

Η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου, στη Σπάρτη. Παρέστη  στη

Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου. Ακολούθως κατέθεσε στεφάνι στο Κενοτάφιο του Λεωνίδα, στη μνήμη των ενδόξων νεκρών του Έθνους. Στη συνέχεια παρακολούθησε  με πλήθος κόσμου τη στρατιωτική και μαθητική παρέλαση. Μετά το πέρας της, δήλωσε:

«Χρόνια πολλά σε όλους. Σήμερα τιμούμε όλους αυτούς που εξασφάλισαν στην Ελλάδα την ελευθερία της.Τιμούμε τους προγόνους μας για την ηρωική τους θυσία.

Σήμερα, η Ελλάδα με ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις και ανορθωμένη οικονομία έχει τη δυνατότητα να βαδίζει σταθερά, μπροστά, περήφανη για το λαό και τις κατακτήσεις του. Αποτίουμε φόρο τιμής, γνωρίζοντας το παρελθόν, σε ένα σταθερό παρόν και ευχόμενοι ένα ευοίωνο μέλλον, που μπορούμε να το εξασφαλίσουμε όταν είμαστε όλοι μαζί με πίστη στις αξίες και τα ιδανικά του Έθνους».

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου