Ειδήσεις

Με δικούς του πόρους στην 30η PHILOXENIA ο Δήμος Πάτμου

Τελικά η Πάτμος θα ακολουθήσει την καρδιά της θα λέγαμε, που κτυπά στο ρυθμό της τουριστικής ανάπτυξης.

Ο δήμαρχος κ. Στόικος μόλις πληροφορήθηκε από την εφημερίδα μας στις 30 Σεπτεμβρίου, ότι η περιφέρεια δεν θα συμμετάσχει στην Διεθνή Τουριστική έκθεση Philoxenia που γίνεται στη Θεσσαλονίκη και οργανώνεται από την HELEXPO, με την πρόεδρο της τουριστικής επιτροπής κ. Ελένη Μαυρογάλου ανέλαβαν δράση για να μη μείνει το νησί μας χωρίς παρουσία στην 3Οη PHILOXENIA.
Όπως έγκαιρα και αποκλειστικά γράψαμε στην www.patmostimes .gr και στην εφημερίδα ΠΑΤΜΙΑΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ που κυκλοφορεί , αν αποφασίσει η Πάτμος να συμμετάσχει ή θα μισθώσει με δικά της χρήματα χώρο, ή θα διανέμει το υλικό της από το περίπτερο του ΕΟΤ.
Ο Δήμος της Πάτμου επέλεξε τον πρώτο τρόπο. Με ιδίους πόρους θα μισθώσει δικό του περίπτερο ώστε να προβληθεί στο κοινό της έκθεσης.
Πέρα από αυτό πληροφορηθήκαμε ότι γίνονται ενέργειες από την πρόεδρο της τουριστικής επιτροπής να οργανωθούν μαζί μας και τα νησιά Λειψοί ίσως και Αγαθονήσι.

patmostimes.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου