Ανανέωσε με έξι!

Την ανανέωση της συνεργασίας με έξι πολύτιμες μονάδες, κατάφερε η διοίκηση του Ερμή. Ο λόγος για τους Μαυρομούστακο, Μάκρα, Χατζηγεωργίου, Σ. Σταυρή, Χατζηνικολό και Δημητρά, οι οποίοι ήταν ορισμένα από τα πολύτιμα “εργαλεία” του Στάθη Φαρμακίδη στο περασμένο πρωτάθλημα. Τόσο η διοίκηση, όσο η τεχνική ηγεσία αλλά και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, επιθυμούσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους και για τον λόγο αυτό, οι υποθέσεις τους έκλεισαν με συνοπτικές διαδικασίες.
Πλέον, στις Καλυθιές αναμένουν την απάντηση του Νίκου Νικολού στην πρόταση που του κατέθεσαν, ενώ από σήμερα ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.
Οσον αφορά στα μεταγραφικά ζητήματα, ο Ερμής επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στην αναζήτηση ποιοτικών μέσων, οι οποίοι θα καλύψουν τόσο το κενό του απερχόμενου Παπαδόπουλου, όσο και εκείνα των Βασιλόπουλου, Γιαννόπουλου, σε περίπτωση που οι δύο τελευταίοι αποχωρίσουν οριστικά από το νησί και συνεπώς δεν ανανεώσουν την συνεργασία τους με τον “αγγελιοφόρο”.