Τρία παιχνίδια διεξήχθησαν χθες για τα τοπικά πρωταθλήματα μπάσκετ σε Ρόδο και Κω. Για την Α’ Κατηγορία, η Ελπίδα Πεταλούδων κέρδισε με 76-56 το Ροδίων Άθλησις, συναντώντας πολλές δυσκολίες στο α’ ημίχρονο. Η ομάδα του Στάθη Βλαχοδήμου έκανε το 9 στα 9 και θα πάει στην “τέντα” (16 Φεβρουαρίου) για να παίξει στο ντέρμπι πρωτιάς με τον Διαγόρα. Στο εφηβικό πρωτάθλημα, ο Φοίβος Κω κέρδισε με 59-54 τον Ιπποκράτη και τον έθεσε οριστικά νοκ-άουτ από τη διεκδίκηση της πρόκρισης στο F-4. Στον όμιλο Ρόδου, ο Γ.Σ. Διαγόρας κέρδισε εύκολα το Ροδίων Άθλησις με 88-59 και θα τερματίσει τρίτος στον όμιλο Ρόδου. Το σημερινό παιχνίδι Ηρακλής 2000- Α.Ε. Δικαίου για τις παγκορασίδες, αναβλήθηκε.
Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ/ΟΜΙΛΟΣ ΡΟΔΟΥ (9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Ελπίδα Πεταλούδων- Ροδίων Άθλησις 76-56
ΕΦΗΒΟΙ/ΟΜΙΛΟΣ ΡΟΔΟΥ (8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Γ.Σ. Διαγόρας- Ροδίων Άθλησις 88-59
ΕΦΗΒΟΙ/ΟΜΙΛΟΣ ΝΗΣΩΝ (13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Ιπποκράτης Κω- Φοίβος Κω 54-59
https://www.dimokratiki.gr/07-02-2025/ta-apotelesmata-sto-topiko-basket-34/
Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Σχολιασμός άρθρου
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.