Αθλητικά

ΑΕΡΑ: Η σιγουριά της περνάει από το Αίγιο

Με στόχο να επιστρέψει στη βάση της έστω με το ελάχιστο βαθμολογικό κέρδος, θα μπει αύριο Σάββατο η ΑΕΡΑ στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, όπου θα την περιμένει στις 3:30 το απόγευμα ο Παναιγιάλειος στο πλαίσιο του ραντεβού των δύο ομάδων για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Οι “ερυθρόλευκοι” του Δημήτρη Γκάιδα έχουν χτίσει μία απόσταση επτά βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, η οποία είναι μεν σημαντική, ωστόσο δεν τους διασφαλίζει ακόμα, ενώ θέλουν να διατηρήσουν το πλεονέκτημα και έναντι του σημερινού αντιπάλου τους, προκειμένου να τον κρατήσουν από κάτω στη βαθμολογία (οι δύο ομάδες χωρίζονται από δύο βαθμούς).
Σε αντίθεση με το άτυχο παιχνίδι με τον Αστέρα Σταυρού (1-1), στο οποίο “πληγώθηκε” από τις σοβαρές απουσίες της, τούτη τη φορά η ομάδα μπορεί να στηριχθεί στις υπηρεσίες των Χότζα, Μυτάκη, Καραγεώργη, Χατζηνικόλα και Κεσίδη, που εξέτισαν τις ποινές τους και επανέρχονται στη διάθεση του προπονητή τους.
Το αυριανό παιχνίδι θα διευθύνει ο Θεόφιλος Δημητρακόπουλος από την Αθήνα, με βοηθούς τους συντοπίτες του Μιχάλη Βαμβακά και Δημήτρη Κουλοσούσα.
Χρέη παρατηρητή διαιτησίας θα εκτελέσει ο Δημήτρης Κουφογιάννης από τη Φωκίδα.

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου