Αθλητικά

Η γιορτή του ΔΕΑΣ Δάφνη

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου έγινε η πρώτη γιορτή του ΔΕΑΣ Δάφνη με τη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση να αναφέρει τα ακόλουθα:

«Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2025 πραγματοποιήθηκε στο Manousos City Hotel η πρώτη στην ιστορία επίσημη γιορτή βραβεύσεων και κοπής της Βασιλόπιτας του Δωδεκανησιακού Εκπαιδευτικού Αθλητικού Συλλόγου Δάφνη Ρόδου.

Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν οι νέοι υποστηρικτές και χορηγοί: Μελισσοκομική Δωδεκανήσου και Μεταφορική Δωδεκανήσου.

Βραβεύτηκαν οι αθλήτριες που έλαβαν μέρος και διακρίθηκαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα:

Σεβαστή Μυλωνά- σφυροβολία, Διακοσταμάτη Αναστασία- σφυροβολία, Διακογεωργίου Ειρήνη Φλώρα -σφυροβολία, Θεοδοσία Σωτηρόγλου – σφυροβολία και Αλεξάνδρα Γρηγορίου – σφυροβολία.

Για την Δια Βίου Άθληση  βραβεύτηκαν οι πρωταθλητές μας Παντελής Χρυσοχός και Χρυσάνθη Ριζοπούλου.

Καλύτερη αθλήτρια για τις νίκες της στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κ20-Κ23 και 2η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών και με όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η Παρασκευή Πουλλή η οποία από εφέτος προπονείται με τον ομοσπονδιακό προπονητή Αλέξανδρο Παπαδημητρίου και παράλληλα σπουδάζει.

Παραβρέθηκε ο αντιπρόεδρος της ΕΑΣ Δωδεκανήσου και μέλος της κεντρικής διοίκησης του ΣΕΓΑΣ Βασίλειος Ζήκας.

Την ευλογία της εκκλησίας και τις ευχές του μας έδωσε ο Πατέρας Μιχαήλ.

Τυχερή αναδείχθηκε στο φλουρί η Σεβαστή Μυλωνά όπου και έλαβε ένα Κωνσταντινάτο Φυλαχτό προσφορά του κ. Μπαλτζή. Πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από τους ίδιους τους αθλητές και τις αθλήτριες.

Ευχαριστούμε όλους τους δωροθέτες μας με τα υπέροχα 77 δώρα που μοιράστηκαν
στην εκδήλωση.

Καλή αθλητική χρονιά».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου