Ειδήσεις

Με αγωγές Γ.Ρούσσος και Φ.Χριστοδούλου στράφηκαν κατά του Δήμου Καλυμνίων

Ζητούν τα έξοδα μετακίνησης για το 18ημερο ταξίδι που πραγματοποίησαν το 2010 στην Αμερική

Εναντίον του Δήμου Καλυμνίων στράφηκαν με αγωγές οι Γ.Ρούσσος και Φ.Χριστοδούλου ζητώντας να τους δοθούν τα έξοδα μετακίνησης τους για το Ταξίδι που πραγματοποίησαν στην Αμερική το 2010.

Να θυμίσουμε ότι συμμετείχαν ως εκπρόσωποι του Δήμου Καλυμνίων σε 18 ήμερο ταξίδι που πραγματοποιήθηκε από την 22 Νοεμβρίου –8 Δεκεμβρίου 2010 σε διάφορες πόλεις της Αμερικής ,ενώ συμμετείχαν και στο Συνέδριο τη Παγκαλυμνιακής Ομοσπονδίας των ΗΠΑ .

Αξίζει να επισημάνουμε ότι το ταξίδι αυτό πραγματοποιήθηκε μετά τις εκλογές της 14ης Νοεμβρίου 2010 ,όταν η Δημαρχία Γ.Ρούσσου είχε ηττηθεί.

Ως ημερομηνία εκδίκασης των αγωγών, έχει προσδιοριστεί η 22 Οκτωβρίου 2014,ενώ ο Δήμος έλαβε γνώση της υποβολής των αγωγών στις 7 Οκτωβρίου 2014.

Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή του Δ.Διακομιχάλη αν και τα δικαιολογητικά είχαν κατατεθεί από τους ενδιαφερόμενους το 2011, δεν προέβη σε καμία πληρωμή για την εξόφληση τους.
Πηγή kalymnos-news.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου