Συνεδρίαση του Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος της Super League 2 έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, με μόλις ένα θέμα στην ημερήσια διάταξη.
Η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρει τα ακόλουθα:
«Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 12:00, θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, με θέμα ημερήσιας διάταξης:
1. Αίτημα Super League για αναβολή εκδίκασης της αίτησης αναίρεσης που έχει καταθέσει η Super League 2 και στρέφεται κατά της Super League και κατά της υπ. αριθμ. 804/2023 απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών η οποία εκδικάζεται στις 24.3.2025».
Δεν ξεχνά τα Τέμπη
Η Super League 2 δεν ξεχνά τα θύματα από την τραγωδία των Τεμπών, γι’ αυτό και αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των play off και των play out, ενώ οι ποδοσφαιριστές θα φέρουν μαύρο περιβραχιόνιο σε ένδειξη πένθους.
Η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από την διοργανώτρια αρχή αναφέρει τα εξής:
«Σας ενημερώνουμε ότι πριν την έναρξη των αγώνων της 2ης αγωνιστικής Play Off & Play Out του πρωταθλήματος Super League 2 2024-2025, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.
Οι ποδοσφαιριστές θα φέρουν μαύρο περιβραχιόνιο σε ένδειξη πένθους».