Αθλητικά

Κλεόβουλος: Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

Την ευκαιρία να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του χωρίς την πίεση των επισήμων υποχρεώσεων, δεδομένου πως βάσει προγράμματος την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries θα αντιμετώπιζε τον Ακουσίλαο, ήθελε να αξιοποιήσει ο προπονητής του Κλεόβουλου Παναγιώτης Ζούνης, ωστόσο τα προβλήματα απουσιών που συσσωρεύτηκαν του όρθωσαν απαγορευτικό.
Οι προπονήσεις των τελευταίων ημερών γίνονται σε συνθήκες εκτάκτου ανάγκης, καθώς συμμετέχουν μόλις και μετά βίας από οκτώ έως δώδεκα ποδοσφαιριστές, χωρίς να διαφαίνεται η άμεση ομαλοποίηση της κατάστασης.
Οι Αντώνης Μουδάτσος και Φώτης Μπάρδος ταλαιπωρούνται από ίωση και είναι κρεββατωμένοι, οι Εμιλιάνο Ράτζα και Φιορίλο Τζελάι υποφέρουν από τράβηγμα και δεν είναι βέβαιο πως θα προλάβουν το εκτός έδρας παιχνίδι της προσεχούς Τρίτης με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλυθιών, οι Μυριαλλής Μυριαλλής και Δημήτρης Ζαραφέτας υπηρετούν τη στρατιωτική θητεία τους, με τον τελευταίο να μην έχει ξεπεράσει ακόμα το κάταγμα που υπέστη στο δάχτυλο του ποδιού του, ενώ εκτός δράσης παραμένει ο τραυματίας Γρηγόρης Κορνάρος.
Στους παραπάνω προστίθεται ο Νίκος Δημητριάδης, ο οποίος απέχει από τις προπονήσεις εδώ και περίπου δέκα μέρες χωρίς οι άνθρωποι της ομάδας να του αναγνωρίζουν σοβαρή και αποδεκτή δικαιολογία.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι συνθήκες απέχουν παρασάγγας από αυτές που θα έκαναν τον Παναγιώτη Ζούνη να αισθάνεται ήρεμος, ειδικά πριν από την επίσκεψη στις Καλυθιές για την κόντρα με πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, που διψάει για τη νίκη ώστε να κλειδώσει και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου.
Οι Λίνδιοι θέλουν να εμφανιστούν όσο πιο ανταγωνιστικοί καταφέρουν μέσα στα τόσα προβλήματα τους πραγματοποιώντας μία αξιοπρεπή εμφάνιση και το σημαντικότερο, να αποφύγουν νέες απώλειες που θα δυσκολέψουν περαιτέρω τη ζωή τους.
Το ευτύχημα για τους ίδιους είναι πως με τα τελευταία αποτελέσματα που κατέγραψαν απομακρύνθηκαν από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας σε απόσταση ασφαλείας, συνεπώς έχουν τα περιθώρια να απορροφήσουν τους οποίους ενδεχόμενους κραδασμούς τους προκαλέσουν οι πολλές απουσίες και οι λειψές προπονήσεις.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου