Τοπικές Ειδήσεις

Ο Γιώργος Νικητιάδης για τον Τιμολέοντα Κόκκινο που έφυγε από τη ζωή

Με αφορμή το θάνατο του ομογενούς Δωδεκανήσιου εκπαιδευτικού Τιμολέοντα Κόκκινου ο Ά Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς και Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Νικητιάδης δήλωσε:

«Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια του Τιμολέοντα Κόκκινου. Του εκπαιδευτικού και του μεγάλου δασκάλου της Ελληνικής Ομογένειας στις Η.Π.Α. ο οποίος μετέδωσε τις αρχές και τις αξίες του Ελληνισμού σε πολλές γενιές Ελλήνων της Διασποράς.

Το έργο του και η προσφορά του, όπως και η μνήμη του, θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη όλων των ομογενών, όπως και αυτός χάραζε με το δικό του τρόπο στο νου και στην καρδιά των μαθητών του, την αγάπη για την πατρίδα, τα ελληνικά γράμματα και τον πολιτισμό μας.

Η Δωδεκάνησος και η Νίσυρος έχασαν ένα σημαντικό πνευματικό τους τέκνο.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου