Τοπικές Ειδήσεις

21 αλλοδαποί εντοπίστηκαν στη Λέρο

Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Λέρου για την ύπαρξη αλλοδαπών στο Φαρμακονήσι. Άμεσα στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών Φαρμακονησίου μετέβησαν στο σημείο, όπου εντόπισαν είκοσι ένα αλλοδαπούς (6 άντρες, 10 γυναίκες και 5 ανήλικοι), οι οποίοι στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με Περιπολικό σκάφος (ΠΛΣ) Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμάνι της Λέρου και από εκεί, οδηγήθηκαν στην ΚΕΔΝ Λέρου.

Σύμφωνα με δήλωσή τους, οι αλλοδαποί εκκίνησαν με ταχύπλοο σκάφος από τα παράλια της Τουρκίας και αποβιβάστηκαν στο Φαρμακονήσι, ενώ ο χειριστής του ταχυπλόου επέστρεψε στις τουρκικές ακτές. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Λέρου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου