Τοπικές Ειδήσεις

Επικήδειος του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Κω για τον Αλέξη Κούγια

Στον αποχαιρετιστήριο λόγο – επικήδειο για τον Αλέξη Κούγια ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κω αναφέρει τα εξής:

Ο νομικός μας κόσμος θρηνεί από χθες ένα εξαιρετικό δικηγόρο.

Τον Αλέξη Κούγια.

Μέχρι την τελευταία του στιγμή έδινε σπουδαίους αγώνες στις δικαστικές αίθουσες, μεταφέροντας στην κάθε υπόθεση στοιχεία από τον έρωτά του για την νομική επιστήμη.

Το γεγονός ότι είχε προσβληθεί από την επάρατη νόσο δεν τον πτόησε ούτε στιγμή. Από το νοσοκομείο στο δικαστήριο και αντίστροφα, πιστός στον όρκο του για την υπεράσπιση του κάθε εντολέα του. Είχε τον τρόπο να προσεγγίζει την κάθε υπόθεση, με την οπτική του υπερασπιστή. Όσο ειδεχθές και αν ήταν το έγκλημα, υπήρχαν πάντα σημεία και πτυχές της υπόθεσης, που έπρεπε να αναδειχτούν ώστε ο εγκληματίας να τύχει μιας αξιοσέβαστης υπερασπίσεως.

Θα μείνει στην μνήμη μας ως ένας συνάδελφος για τα δύσκολα.

Αντίο συνάδελφε.

 

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κω

Μανώλης Χατζηάμαλλος

 

Πηγή: kosnews24.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου