Αθλητικά

ΔΕΑΣ Δάφνη Ρόδου: Σε σπουδαίες διοργανώσεις δύο αθλήτριες και ένας αθλητής

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΔΕΑΣ Δάφνη Ρόδου, ενημέρωση για την συμμετοχή της Παρασκευής Πουλλή στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων, της Μαρίας Σκορδίλη στον Διεθνή Ημιμαραθώνιο της Αθήνας και του Θωμά Μανούσου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Στην πρώτη της μεγάλη Ευρωπαϊκή διοργάνωση θα συμμετέχει φέτος η Παρασκευή Πουλλή.

Έπειτα από το νέο ατομικό ρεκόρ και το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στο Τάμπερε της Φινλανδίας, ο ΣΕΓΑΣ δίκαια την επέλεξε για να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων που θα διεξαχθεί στην Λευκωσία της Κύπρου το Σάββατο και την Κυριακή 15 & 16 Μαρτίου.

Αν και ακόμα είναι στα 19 της χρόνια θα αγωνιστεί στην κατηγορία Κ23 σε αυτόν τον σπουδαίο αγώνα για να μαζέψει αθλητικές εμπειρίες τέτοιου επιπέδου και να προετοιμαστεί κατάλληλα για τις επόμενες αθλητικές συναντήσεις και να αξιοποιήσει αυτές τις αγωνιστικές ευκαιρίες.

Ο σύλλογός μας της εύχεται να απολαύσει την διοργάνωση και να πετύχει τους στόχους της. Καλή επιτυχία στην Εθνική Ομάδα που θα συμμετέχει σε αυτόν τον σπουδαίο αγώνα.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου θα αγωνιστεί την Κυριακή 9 Μαρτίου ο Θωμάς Μανούσος με στόχο μια καλή επίδοση στο πλαίσιο της προετοιμασίας του.

Ο αθλητής βρίσκεται στην Αθήνα όπου συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει των αθλητικών διοργανώσεων που ακολουθούν.

Στον Διεθνή Ημιμαραθώνιο της Αθήνας θα συμμετέχει και η Μαρία Σκορδίλη  για πρώτη φορά. Η αθλήτρια της Μαρίας Παρδαλού θα δοκιμάσει για πρώτη φορά την απόσταση
και της ευχόμαστε να απολαύσει τον αγώνα.

Καλή επιτυχία στους αθλητές μας και να έχουν υγεία!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου