Ειδήσεις

100 σκάφη και 1000 περίπου ιστιοπλόοι στην Κάλυμνο

100 σκάφη, με 1000 περίπου ιστιοπλόους, θα ελλιμενιστούν στο λιμάνι της Καλύμνου την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου δεδομένου ότι η Πόθια επιλέχτηκε ως έναν από τους σταθμούς της θαλάσσιας διαδρομής που θα ακολουθήσουν στο πλαίσιο του 26ου Διεθνούς Αγώνα Ιστιοπλοϊας “Bodrum Cup 2014”.
Η εν λόγω Regatta που διοργανώνεται ανελλιπώς τα τελευταία 25 χρόνια, είναι η μεγαλύτερη που λαμβάνει χώρα στα παράλια της Τουρκίας, ξεκινώντας από την Αλικαρνασσό (Bodrum), παρέχοντας την ευκαιρία στα νησιά-σταθμούς να προβληθούν, να αναδείξουν τις τοπικές τους ομορφιές και να παρουσιάσουν τις δυνατότητές τους στον θαλάσσιο τουρισμό, παράλληλα με τις θετικές συνέπειες που προκύπτουν για τις τοπικές οικονομίες από την ταυτόχρονη παρουσία εκατοντάδων ιστιοπλόων.
Τα σκάφη θα αναχωρήσουν την επομένη, 23 Οκτωβρίου, με την δημοτική αρχή Καλυμνίων να προγραμματίζει το βράδυ της παραμονής τους στο νησί, εκδήλωση υποδοχής των αγωνιζόμενων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.

kalymnosola

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου