Μετά τις προφορικές συμφωνίες με τους Σ. Αμπελά, Π. Φωτεινή, Γ. Φωτεινή, Σ. Παφιάκη και Γ. Κρομμύδα, στην Αναγέννηση υποστήριζαν πως ο σύλλογος δεν πρόκειται να προχωρήσει σε επιπλέον μεταγραφικές κινήσεις, εκτός κι αν προκύψει κάτι το… εξαιρετικό.
Ο Στέργος Γαϊτάνος, δείχνει να αποτελεί μια τέτοια περίπτωση, καθώς οι πληροφορίες φέρουν τους “ροσσονέρι” πολύ κοντά στην απόκτησή του. Μάλιστα, εντός των προσεχών ωρών, αναμένεται και το τελικό ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών, με την Αναγέννηση, να επωφελείται έτσι από την ακύρωση της προφορικής συμφωνίας που φερόταν να έχει ο ποδοσφαιριστής, με την ομάδα του Φοίβου.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που την περασμένη αγωνιστική περίοδο συμμετείχε στις προσπάθειες του Διαγόρα Βατίου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναμένεται να αποτελέσει την έκτη προσθήκη ποδοσφαιριστή για την ομάδα του Δημήτρη Δογιάμα.
Κατά τα λοιπά, λοιπές μεταγραφικές κινήσεις αυτό το διάστημα δεν παρατηρούνται, με τον σύλλογο να επικεντρώνει την προσοχή του στις διαπραγματεύσεις με τους χορηγούς, που θα ενισχύσουν τις πρωταγωνιστικές βλέψεις του.
https://www.dimokratiki.gr/arxeio/irthe-to-exeretiko/