Ειδήσεις

Κυρανάκης: Είναι σημαντικό για εμάς να ξέρουμε τι συμβαίνει στο πεδίο

«Είναι σημαντικό να ξέρουμε τι συμβαίνει στο πεδίο» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, εισερχόμενος στα γραφεία του υπουργείου του.

Οι δημοσιογράφοι του ευχήθηκαν «καλή αρχή» για τα νέα χρέη που ανέλαβε και την πρώτη του μέρα στο υπουργείο και εκείνος τους ευχαρίστησε, σημειώνοντας ωστόσο ότι σήμερα δεν είναι η πρώτη μέρα, γιατί η νέα ομάδα έχει ήδη μπει στο υπουργείο από το Σάββατο.

Κυρανάκης: Θα έχουμε συναντήσεις με τις διοικήσεις σήμερα για να έχουμε ακριβή αποτύπωση της πραγματικότητας
«Έχουμε ξεκινήσει από το Σάββατο και χθες είχαμε κάποιες επισκέψεις στο σταθμαρχείο αθηνών στον Σταθμο Λαρίσσης, στο κέντρο τηλεδιοίκησης στις Αχαρνές, κάνουμε αυτοψίες θα έχουμε συναντήσεις με τις διοικήσεις σήμερα για να έχουμε ακριβή αποτύπωση της πραγματικότητας.

Πηγή: vradini.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου