Αθλητικά

Πρώτη έξοδος στην Πεύκη!

Ο Χιώτης Γιάννης Λουκαράκης και ο Πατρινός Κώστας Κρεσταινίτης, αμφότεροι διαιτητές Α2 Κατηγορίας θα «σφυρίξουν» το παιχνίδι ανάμεσα στον Α.Ο. Πεύκης και τους Αγίους Θεοδώρους Αρχαγγέλου. Πρόκειται για την πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση των «πορτοκαλί» απέναντι στον Α.Ο. Πεύκης, ο οποίος ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 16:00 στο β’ κλειστό γυμναστήριο της Πεύκης και η ομάδα του Βενέτη Θωμίδη θα επιδιώξει να κάνει το 2 στα 2 και να παραμείνει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Το ισχυρό Κορωπί δοκιμάζεται στο Αιγάλεω, ενώ ο Γ.Σ. Κρόνος στο Ρέθυμνο κόντρα στην αδύναμη Ακαδημία. Ο Κάδμος Θηβών θα φιλοξενήσει τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, ενώ ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης και ο Ηρόδοτος θα παλέψουν για την πρώτη τους νίκη. Ο Πόλις Καλλιθέας και ο Α.Ο. Σπόρτιγκ θέλουν να κάνουν το 2 στα 2 και τέλος ο Γ.Σ. Εργοτέλης θα φιλοξενήσει τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας.
Η προετοιμασία των Αγίων Θεοδώρων συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και χωρίς τους τραυματίες Άρη Παπανικολάου και Κώστα Γέροντα, που θα καθυστερήσουν να επανέλθουν στα παρκέ. Η τελευταία προπόνηση θα διεξαχθεί το Σάββατο στο «Βενετόκλειο» και στη συνέχεια η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για την Αθήνα.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ(19/10):
Πεύκη (16:00): Α.Ο. Πεύκης- Άγιοι Θεόδωροι
(Λουκαράκης- Κρεσταινίτης/ Παπαδόπουλος Στ.)
Θήβα (17:00): Κάδμος Θηβών- Διαγόρας Δρυοπιδέων
(Βαλούρδος- Μπανασάκης/ Χρήστου)
Μελ. Μερκούρη (17:00): Ακαδημία Ρεθύμνου- Γ.Σ. Κρόνος
(Ντάνος- Ρίζος/ Γιαννακουδάκης)
Αιγάλεω (17:00): Α.Ο. Αιγάλεω- Κορωπί
(Καλογερόπουλος Φ.- Φασόλης/ Παππάς)
Εθν. Αντίστασης (17:00): Πόλις Καλλιθέας- Α.Ο. Σπόρτιγκ
(Χρηστίδης Π.- Πλιάκας/ Τσάμης)
Λίντο (17:00): Γ.Σ. Εργοτέλης- Ιωνικός Ν.Φ.
(Κωνσταντινίδου- Κανελλόπουλος/ Μαχαιριανάκης)
Νέα Σμύρνη (17:00): Ίκαρος Νέας Σμύρνης- Ηρόδοτος
(Μαντήλας- Τσακαλογιάννης. Αλετράς)
*Έπειτα από συμφωνία των σωματείων, το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής (26 Οκτωβρίου) Ηρόδοτος- Α.Ο. Πεύκης θα ξεκινήσει στις 17:

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου