Την Κυριακή 23 Μαρτίου ο Υγρός Στίβος Ρόδου έκοψε την πίτα του, με τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε προς ενημέρωση να αναφέρει τα ακόλουθα:
«Σε μια σεμνή και αρκετά φορτισμένη τελετή, την Κυριακή που μας πέρασε στο χώρο προπόνησης όπου μετά από 105 μέρες η ομάδα ξανάρχισε την προετοιμασία της, ο Υγρός Στίβος Ρόδου, έκοψε την παραδοσιακή πίτα και μετά από μια σύντομη αναδρομή της χρονιάς που πέρασε, βράβευσε τους κυριότερους συντελεστές των επιτυχιών.
Οι βραβεύσεις ξεκίνησαν με απονομή τιμητικών γλυπτών σε ελάχιστη έκφραση της ευγνωμοσύνης όλων προς τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης που φιλοξενεί στο ‘’Μπλέ Παλατάκι’’ την ομάδα κ.κ. Γιωργά Γεώργιο και Μηναΐδη Βασίλειο για την αμέριστη συμπαράστασή τους όλα αυτά τα χρόνια και συνέχισαν με τα επιμέρους βραβεία στους μικρούς και μεγάλους αθλητές και αθλήτριες του Υγρού Στίβου Ρόδου σε όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί, και μετά την προγραμματική συζήτηση για το 2025-2026, η ζεστή συγκέντρωση αφοσιώθηκε στην τελετουργική κοπή της πίτας αθλητών και μελών-φίλων με τα απαραίτητα δώρα στους τυχερούς των φλουριών».