«Θέμα νοοτροπίας»

Στην Κω για λογαριασμό του Kos Basketball Camp βρίσκεται ο τεχνικός της Κ.Α.Ε. Κολοσσός, Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος παρουσιάστηκε σε όλα τα παιδιά, μίλησε για την Εθνική Ελλάδος και τον Κολοσσό, ενώ τους τόνισε ότι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό σε ένα αθλητή είναι η νοοτροπία του…
«Είναι η μεγαλύτερη τιμή για κάθε άνθρωπο του αθλητισμού είναι η συμμετοχή του στο τιμ της Εθνικής ομάδας.
Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Εθνική ομάδα ύστερα από την προηγούμενη συμμετοχή μου.
Προπονητής της ομάδας όπως γνωρίζετε είναι ο κ. Γιόνας Καζλάουσκας, ένας πολύ καλός τεχνικός που έχει διαγράψει μία πολύ σημαντική πορεία στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ, αλλά και στον Ελληνικό χώρο.
Θεωρείται ένας από τους κύριους εκφραστές της Λιθουανικής σχολής και του αρέσει το γρήγορο μπάσκετ, άρα θεωρώ ότι και η Εθνική ομάδα θα προσπαθήσει να τρέξει και να παίξει όμορφο μπάσκετ.
Στον Κολοσσό φέτος πραγματικά είχαμε μία χρονιά πολύ κουραστική, αλλά ταυτόχρονα και πολύ όμορφη δεδομένου ότι πετύχαμε τους στόχους που είχαμε θέσει από την αρχή.
Η στιγμή του τραυματισμού του Σμιθ ήταν ένα γεγονός που μας στενοχώρησε όλους ιδιαίτερα, όχι τόσο εξαιτίας του αγωνιστικού κομματιού, αλλά επειδή όλοι στον Κολοσσό είμαστε μία οικογένειά και αυτός ήταν ένας αθλητής που βοηθούσε τους συμπαίκτες του σε όλα.
Από εμένα θέλω να θυμάστε, ότι στη ζωή πρέπει με ότι ασχολούμαστε να το κάνουμε όσο το δυνατό καλύτερα γίνεται. Είτε αυτό είναι το μπάσκετ είτε το σχολείο. Η νοοτροπία του κάθε αθλητή είναι αυτή, που είτε θα τον οδηγήσει ψηλά, είτε θα τον κρατήσει στην αφάνεια.
Να θέλετε να προπονείστε σκληρά και να είστε γεμάτοι ενέργεια, να απορροφάτε τις οδηγίες και τις συμβουλές των προπονητών σας, ώστε να βελτιώνεστε μέρα με την ημέρα, χρόνο με το χρόνο», είπε ο Ελληνας τεχνικός στα παιδιά.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Με ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας του Κολοσσού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ίδιες σε σχέση με πέρσι (300 ευρώ για τη νέα κερκίδα, 400 για την παλιά κερκίδα και 600 ευρώ για τις θέσεις VIP) και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Κ.Α.Ε. Κολοσσός (πλατεία Βρούχου, τηλ. 22410-22261) από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή (09:30π.μ.-2:30μ.μ.).
Οι περσινοί κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας πρέπει να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους μέχρι τις 15 Ιουλίου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ Κ.Α.Ε. ΚΟΛΟΣΣΟΣ
«Η Κ.Α.Ε. Κολοσσός ευχαριστεί θερμά τον διευθυντή του υποκαταστήματος Jumbo της Ρόδου κ. Κώστα Ευφραιμίδη για την προσφορά του σε γραφική ύλη στην ομάδα μας».