Αθλητικά

Το μυαλό στον Κλεόβουλο, με τρεις αμφίβολους

Με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου, επέστρεψε την Τρίτη από τη Νίσυρο η ομάδα του Αστέρα Παστίδας.
Το συγκρότημα του Γιώργου Ορφανίδη επικράτησε με σκορ 5-0 του τοπικού Πολυβώτη και πλέον παίρνει θέση στην κλήρωση που θα αναδείξει τα ζευγάρια της Γ’ φάσης.
Ο έμπειρος τεχνικός, αφού μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη στη Νίσυρο, τους ζήτησε να ξεχάσουν το παιχνίδι με τον Πολυβώτη και να στρέψουν την προσοχή τους στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το εντός έδρας παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Κλεόβουλο, προκειμένου να προσθέσουν ακόμα ένα τρίποντο στη συλλογή τους.
Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τους Λινδιακούς, ξεκίνησε χθες στο γήπεδο Παστίδας, με το βάρος να πέφτει σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα και σε ασκήσεις τακτικής.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν σήμερα, ενώ οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα ενδέχεται να προπονηθούν και την Παρασκευή, ανάλογα με το πότε θα οριστεί από την ΕΠΣΔ, το παιχνίδι με τον Κλεόβουλο.
Πάντως, ο Γιώργος Ορφανίδης δεν γνωρίζει αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του, καθώς τρεις αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών από το παιχνίδι του Κυπέλλου και η συμμετοχή τους στην αναμέτρηση με τον Κλεόβουλο, κρίνεται αμφίβολη.
Ο λόγος για τους Αλέξανδρο Δραγάτη και Ντάνιελ Πολυχρόνη που έγιναν αναγκαστική αλλαγή καθώς ένιωσαν ενοχλήσεις στο δικέφαλο και τον Κώστα Κυρίτση που υπέστη διάστρεμμα από χτύπημα που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Πολυβώτη.
Η συμμετοχή και των τριών, θα ξεκαθαρίσει λίγο πριν την σέντρα του αγώνα με τον Κλεόβουλο, με τις πιθανότητες να προλάβουν το παιχνίδι να είναι μοιρασμένες.
Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου