Αθλητικά

Πρώτο τζάμπολ για τους μικρούς!

Το πρωτάθλημα με τις περισσότερες συμμετοχές είναι αυτό των παμπαίδων, όσον αφορά στον όμιλο Ρόδου… Κι αυτό γιατί ο Κολοσσός θα πάρει μέρος με τρία τμήματα, ο Γ.Σ. Διαγόρας με δύο, ενώ θα συμμετάσχουν ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, η Ελπίδα Πεταλούδων και το Ροδίων Άθλησις. Στον όμιλο νήσων θα πάρουν μέρος πέντε σωματεία (Ιπποκράτης Κω, Α.Ε. Δικαίου, Ηρακλής 2000, Πανιώνιος Λέρου, Ε.Α. Καλύμνου) και οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο θα συμμετάσχουν στο φάιναλ-φορ του θεσμού.
Το νέο πρωτάθλημα πρόκειται να ξεκινήσει το προσεχές Σάββατο, με τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 1ης αγωνιστικής. Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου όρισε και τα έξι παιχνίδια της πρεμιέρας. Μάλιστα στον όμιλο Ρόδου θα γίνουν και δύο «εμφύλιοι» ανάμεσα στα τμήματα του Διαγόρα και δύο εκ των τμημάτων του Κολοσσού. Στον όμιλο νήσων, ο Ιπποκράτης Κω είναι το φαβορί απέναντι στην Ε.Α. Καλύμνου, ενώ ενδιαφέρον παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Λέρο ανάμεσα στον τοπικό Πανιώνιο και την Α.Ε. Δικαίου. Ο Ηρακλής 2000 θα εκτίσει το ρεπό του στην πρεμιέρα της νέας χρονιάς. Και φέτος το πρωτάθλημα των παμπαίδων θα παρουσιάσει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού στόχος των ελάχιστων ομάδων που διατηρούν τμήματα υποδομών είναι η ανάπτυξη του μπάσκετ και η ανάδειξη ταλαντούχων αθλητών, που θα παίξουν καλό μπάσκετ τα επόμενα χρόνια. Το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου για τους παμπαίδες είναι ιδιαίτερα πλούσιο και οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στις έξι συναντήσεις.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ(01/11):
Κ.Γ. Διαγόρα (12:00): Γ.Σ. Διαγόρας Β’- Γ.Σ. Διαγόρας Α’ (όμιλος Ρόδου)
Δ.Κ.Γ. Λέρου (12:30): Πανιώνιος Λέρου- Α.Ε. Δικαίου (όμιλος νήσων)
Βενετόκλειο (20:00): Κολοσσός Ρόδου Α’- Κολοσσός Ρόδου Β’ (όμιλος Ρόδου)
ΚΥΡΙΑΚΗ(02/11):
Δ.Κ.Γ. Κω (11:30): Ιπποκράτης Κω- Ε.Α. Καλύμνου (όμιλος νήσων)
Βενετόκλειο (14:00): Ελπίδα Πεταλούδων- Γ.Α.Σ. Ιάλυσος (όμιλος Ρόδου)
Βενετόκλειο (16:00): Κολοσσός Ρόδου- Ροδίων Άθλησις (όμιλος Ρόδου)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου