Αθλητικά

Με προβλήματα στο Πυλί

Για την Κω θα ταξιδέψει σήμερα το πρωί η ομάδα του Διαγόρα Βατίου, καθώς στις 12:00 το μεσημέρι, θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο Πυλίου από τον Α.Ο. Δικαίου για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, στον 2ο όμιλο.
Οι Βατενοί θα παραταχθούν με προβλήματα στην αναμέτρηση, καθώς τρεις ποδοσφαιριστές δεν είναι στη διάθεση του προπονητή, Γιάννη Καμπούρη.
Ο λόγος για τον Μανώλη Καψαλάκη που ταλαιπωρείται ακόμα από θλάση στον τετρακέφαλο, τον Νίκο Μοσχή που έχει υποστεί κάκωση στο γόνατο και τον Νίκο Λαζίδη που βρίσκεται στο εξωτερικό για προσωπικές του υποθέσεις.
Παράλληλα, ο Ντόστι μπορεί να συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ωστόσο, η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη καθώς έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.
Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Καμπούρη προκειμένου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Με αφορμή το σημερινό παιχνίδι, η «δσπορ» επικοινώνησε με τον έμπειρο τεχνικό του Διαγόρα Βατίου, που δήλωσε τα ακόλουθα:
« Ο Α.Ο Δικαίου είναι πολύ καλή ομάδα και διαθέτει μια από τις δυσκολότερες έδρες της κατηγορίας.
Εμείς θα πάμε να παλέψουμε, να κάνουμε την προσπάθειά μας από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, διεκδικώντας ό,τι καλύτερο.
Ότι καταφέρουμε και πάρουμε από το παιχνίδι θα είναι θετικό για την ομάδα μας».
Τέλος, να αναφέρουμε ότι η προετοιμασία των Βατενών, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου, με τον Καμπούρη να δουλεύει πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές του, όπως και σε ασκήσεις στη λειτουργία τους στο τελείωμα των φάσεων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου