Αθλητικά

Κομπλέ για το αποτέλεσμα

Το παιχνίδι που δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, αφορά τον 1ο όμιλο και θα διεξαχθεί στο γήπεδο Ψίνθου, όπου η τοπική Δόξα θα υποδεχτεί τον Φοίβο Κρεμαστής.
Οι «βυσσινί» του Μιχάλη Μανωλά βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση από την αρχή της σεζόν, μετρώντας συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και στον ίδιο δρόμο θέλουν να βαδίσουν και στο σημερινό παιχνίδι.
Το ευχάριστο για το νεαρό τεχνικό είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του, προκειμένου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, καθώς οι Δημήτρης και Βασίλης Ορφανός ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.
Οι δύο ποδοσφαιριστές, συμμετείχαν στο μεγαλύτερο μέρος της τελευταίας προπόνησης της ομάδας που έγινε την Παρασκευή, δείχνοντας σε καλή κατάσταση, γι’ αυτό και ο Μανωλάς τους συμπεριέλαβε στα πλάνα του.
Φυσικά όλοι στις τάξεις της Δόξας γνωρίζουν ότι η αποστολή τους είναι πολύ δύσκολη, καθώς ο Φοίβος είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας.
Ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία ότι οι «βυσσινί» έχουν τα φόντα να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.
Με αφορμή το σημερινό παιχνίδι, η «δσπορ» επικοινώνησε με τον Μιχάλη Μανωλά που δήλωσε τα ακόλουθα:
« Πολύ δύσκολο το παιχνίδι, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα όπως είναι ο Φοίβος.
Θα προσπαθήσουμε να έχουν καλή αγωνιστική παρουσία και ότι καταφέρουμε να αποσπάσουμε από το παιχνίδι, θα είναι θετικό για την ομάδα μας»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου