Αθλητικά

«Δεν βρεθήκαμε σε καλή ημέρα»

Την πρώτη εντός έδρας απώλεια βαθμών είχε την Κυριακή ο Αστέρας Μασάρων.
Το συγκρότημα του Κώστα Παπαδόπουλου παραχώρησε λευκή ισοπαλία στην Ασπίδα Σαλάκου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου, αποτέλεσμα που είχε σαν συνέπεια οι Μασαρενοί να παραμείνουν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τους Διαγόρα και Φοίβο να αυξάνουν τη διαφορά τους στους πέντε πόντους.
Η «δσπορ» επικοινώνησε με το νεαρό τεχνικό του Αστέρα, που στις ακόλουθες δηλώσεις που παραχώρησε, εξήγησε τους λόγους που η ομάδα του δεν μπόρεσε να κατακτήσει τη νίκη:
« Δεν βρεθήκαμε σε καλή ημέρα, παρότι δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε, με αποκορύφωμα το πέναλτι που κερδίσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να μετατρέψουμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ.
Ο αντίπαλος είχε κλείσει καλά τους διαδρόμους προς την εστία του, δεν μας έδωσε χώρους και αυτό είχαν σαν αποτέλεσμα το παιχνίδι να τελειώσει στην ισοπαλία.
Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αν δεν σκοράρεις δεν θα κερδίσεις. Πλέον το παιχνίδι με την Ασπίδα το αφήνουμε πίσω μας και κοιτάμε τη συνέχεια, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Φοίβο».
Από εκεί και πέρα, σήμερα θα ξεκινήσει η προετοιμασία των Μασαρενών για το εκτός έδρας παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Φοίβο, καθώς χθες οι ποδοσφαιριστές είχαν ρεπό.
Η προετοιμασία θα ξεκινήσει με προβλήματα, αφού τρεις ποδοσφαιριστές δεν θα ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.
Ο λόγος για τους Νικήτα Σκούμπρο και Μανώλη Φωτάρα που θα προπονηθούν ατομικά, έπειτα από τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν, με τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι με τον Φοίβο να κρίνεται αμφίβολη και τον Γιώργο Μπόσινα που βρίσκεται εκτός Ρόδου για προσωπικές του υποθέσεις και η επιστροφή του στο νησί μας αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Παπαδόπουλου, ο οποίος αναμένεται να τους προπονήσει την Τετάρτη και την Πέμπτη, καθώς το παιχνίδι με τους Κρεμαστενούς αναμένεται να οριστεί από την ΕΠΣΔ, για το Σάββατο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου