Ειδήσεις

29 θέσεις κοινωφελούς εργασίας στον Δήμο Καλυμνίων

Στις 29 ανέρχονται τελικά οι θέσεις που εγκρίθηκαν για το Δήμο Καλυμνίων μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση που έγινε από τον δήμαρχο κ. Γιάννη Γαλουζή, από τις 29 θέσεις οι 23 είναι ΥΕ και ΔΕ (Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) και οι υπόλοιπες 6 ΠΕ και ΤΕ (Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης).

«Χθες καταθέσαμε την πρότασή μας ως δημοτική αρχή για τις ειδικότητες που ζητάμε» υπογράμμισε ο κ. Γαλουζής υπογραμμίζοντας πως:

– όσον αφορά στις 6 θέσεις ΠΕ και ΤΕ το αίτημα του Δήμου είναι για έναν λογιστή, έναν οικονομολόγο και οι υπόλοιπες 4 θέσεις για μηχανολόγους και πολιτικούς μηχανικούς προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες στην Πολεοδομία και στις Τεχνικές Υπηρεσίες

-οι υπόλοιπες 23 θέσεις ΥΕ και ΔΕ προτείνεται να καλυφθούν από 16 υπαλλήλους γενικών καθηκόντων (ΥΕ), 2 ηλεκτρολόγους (ΔΕ) και οι υπόλοιπες 5 από διάφορες άλλες ειδικότητες.

Πηγή: kalymnosola.wordpress.com

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου