Αθλητικά

«Κομπλέ» και με τον κόσμο του για τη νίκη

Χωρίς προβλήματα και με ανεβασμένη ψυχολογία, παρά τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, θα παραταχθεί το Ροδίων Άθλησις στο αυριανό παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου στην Α2 βόλεϊ Ανδρών, κόντρα στον Πανελλήνιο (15.00).

Η ομάδα του Νίκου Αντωνιάδη θέλει φυσικά οπωσδήποτε τη νίκη, καθώς μετά το καλό ξεκίνημα στην πρεμιέρα, έχει υποστεί τέσσερις ήττες, προκειμένου να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη και να κάνει ένα σημαντικό βήμα προς τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από τη γρήγορη παραμονή.

Ο Πανελλήνιος έχει καταφέρει να πετύχει δύο νίκες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, όμως αυτές έχουν επιτευχθεί με αντιπάλους τις «θεωρητικά» ασθενέστερες ομάδες του ομίλου, δηλαδή τον Οδυσσέα Αμαρουσίου και τον Μίλωνα, κάτι που σημαίνει ότι αν το Ροδίων Άθλησις «πιάσει» καλή απόδοση, δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα για να φτάσει στην επικράτηση.

Το κλειστό του Ροδίων Παιδεία αναμένεται να γεμίσει για ακόμη μια φορά αύριο, με τον κόσμο να είναι «ζεστός», ασχέτως με τα αποτελέσματα της ομάδας, καθώς αντιμετωπίζει τους αγώνες του Ροδίων Άθλησις ως μια όμορφη γιορτή του αθλητισμού, την οποία αξίζει να ζήσει κανείς από κοντά.

Την αυριανή αναμέτρηση στο κλειστό του Ροδίων Παιδεία ορίσθηκαν να διευθύνουν οι κ. Σταρίδας και Χρηστίδης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου