«Ελαφραίνει» το ρόστερ

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται από τους διοικούντες τον Ζέφυρο η υλοποίηση του προγραμματισμού του συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Όπως έχει γράψει η «δσπορ» για να ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός απομένει η τελευταία προσθήκη στο ρόστερ που θα αφορά καλαθοσφαιριστή που θα καλύπτει την θέση «3».
Ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας και συγκεκριμένα ο προπονητής Χρήστος Μπιλιάς έχει στρέψει σε άλλο θέμα την προσοχή του.
Αυτό είναι ο περιορισμός του έμψυχου δυναμικού καθώς αυτή την στιγμή αριθμεί 21 καλαθοσφαιριστές.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «δσπορ», χθες ο έμπειρος τεχνικός είχε συνάντηση με ορισμένους αθλητές του, όπου συζήτησαν το ενδεχόμενο να παραχωρηθούν σε άλλες ομάδες είτε με κανονική μεταγραφή είτε με την μορφή του δανεισμού.
Οριστικές αποφάσεις για το ποιοι θα αποτελέσουν «παρελθόν» από το σύλλογο δεν πάρθηκαν, με τις εξελίξεις σε αυτό το μέτωπο να αναμένονται εντός της εβδομάδας.
Ο Χρήστος Μπιλιάς επιθυμεί στο έμψυχο δυναμικό να υπάρχουν 16 με 17 καλαθοσφαιριστές. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αποχωρήσουν τέσσερις με πέντε καλαθοσφαιριστές, ανάλογα με τις προτάσεις που θα φέρουν στον σύλλογο.
Από εκεί και πέρα, όπως προαναφέραμε για να ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ζέφυρου απομένει μια προσθήκη ακόμα.
Η «δσπορ» έχει αποκαλύψει ότι στην διεκδίκηση τις τελευταίας θέσης του ρόστερ βρίσκονται δύο καλαθοσφαιριστές, με τον Χρήστο Μπιλιά να είναι αυτός που θα αποφασίσει ποιος θα αποκτηθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι την Πέμπτη.
Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας του Ζέφυρου για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα γίνει πιθανότατα στις 17 Αυγούστου.