Επικεντρώνεται στην ουσία

Η ήττα από τον Ιωνικό με 2-1 την Κυριακή, στέρησε από τη Ρόδο ένα βαθμό, καθώς στην βαθμολογία με την οποία θα ξεκινήσουν οι τέσσερις των πλέι άουτ τη «μάχη» της παραμονής, τα «ελάφια» θα είναι οι μόνοι με μηδέν βαθμούς.
Όπως και να έχει όμως, η προσπάθεια ανασυγκρότησης, έχει ξεκινήσει. Η ουσία είναι τα έξι ματς που ακολουθούν, σε ημερομηνίες που θα ορίσει αύριο η λίγκα και στα οποία η Ρόδος καλείται να ξεπεράσει έναν αντίπαλο και να σώσει τη χρονιά.
Αναμένοντας το όνομα του πρώτου εμποδίου της, η Ρόδος ξέρει πως μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες των Δανά, Πρίπου και Ιράλα. Οι τρεις τους, επανέρχονται από τιμωρία, ενώ στη διάθεση του Γιώργου Στράντζαλη, θα είναι και ο Αγγελόπουλος. Ο δυναμικός μπακ, παρά το γεγονός ότι αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού στο ματς με τους Νικαιώτες, είναι υγιέστατος, με τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υπεβλήθη, να βγαίνουν καθαρά.
Δεν ισχύει το ίδιο όμως και για τον Κώστα Καλλιμάνη, ο οποίος αποκόμισε ένα κάταγμα στην κλείδα και θα παραμείνει εκτός δράσης για αρκετό διάστημα.
Στα των προπονήσεων τώρα, οι ποδοσφαιριστές τη Ρόδου συναντήθηκαν χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο.
Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Ιωνικό, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι, προπονήθηκαν κανονικά.
Σήμερα, οι «πράσινοι» θα έχουν ρεπό, επιστρέφοντας αύριο το μεσημέρι σε ρυθμούς προετοιμασίας.