«Εσπασε» η …απεργία

Λήξαν θεωρείται το θέμα της αποχής των ποδοσφαιριστών του Διαγόρα, παρά τις προθέσεις των ίδιων να τηρήσουν σκληρή στάση, έως ότου υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη στο θέμα της καταβολής των οφειλών.
Οι παίκτες συμφώνησαν να προπονηθούν εν όψει του αγώνα του Σαββάτου, καθώς δόθηκε η διαβεβαίωση πως οι μεγαλομέτοχοι Κώστας Χρυσοχοϊδης και Γιάννης Καμπούρης επιστρέφουν από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις την ερχόμενη Δευτέρα και θα συγκληθεί άμεσα το δ.σ της ΠΑΕ, προκειμένου να ασχοληθεί με τα οικονομικά της ομάδας.
Χθες λοιπόν, οι «κυανέρυθροι», λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση, συμφώνησαν να ακολουθήσουν κανονικά το πρόγραμμα και να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στον στόχο της μέχρι το τέλος των υποχρεώσεων της, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση του Σαββάτου στην Καρδίτσα.
Ο Γιώργος Φοιρός, ο οποίος επέστρεψε χθες από την Θεσσαλονίκη, γύμνασε τους παίκτες του κανονικά, μετρώντας παράλληλα τα προβλήματά του. Ο Θεσσαλονικιός κόουτς, δεν θα έχει στην διάθεση του τον Ραφαέλ Ακόστα αλλά και τον Δημήτρη Τσιάτσιο λόγω τιμωρίας .
Πολύ δύσκολα θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κώστα Κωνσταντινίδη, που γυμνάσθηκε χθες και πάλι μόνος του.
Με τους παίκτες να επιστρέφουν χθες στις προπονήσεις, στον Διαγόρα επέστρεψε μαζί και η αισιοδοξία. Με καλή εμφάνιση μέσα στην Καρδίτσα άλλωστε, κόντρα στην Αναγέννηση που καίγεται για βαθμούς, ο γηραιός μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που θέλει και να παραμείνει σε τροχιά εξάδας.
Σήμερα ο Γιώργος Φοιρός θα γυμνάσει και πάλι τους παίκτες του πάνω στην τακτική που θα ακολουθηθεί στον αγώνα του Σαββάτου, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται αύριο το πρωί.