Φουλ επίθεση ο Διαγόρας

Oι μεταγραφικές κινήσεις του “γηραιού” δεν έχουν τελειωμό και κάθε ολοκλήρωση τους, σκορπίζει ενθουσιασμό στις τάξεις του και προβληματισμό στις αντίπαλες. Προχθές αργά το βράδυ, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής υπέγραψε στους “κυανέρυθρους”. Μετά τους Ηλία Σολάκη, Ακη Στρατάκη αλλά και τον Ουέλιγκτον Γκονσάλβες, ήταν η σειρά του Μπάρτος Ταραχούλσκι, να υπογράψει στους Ροδίτες.
Ο χαρισματικός αυτός παίκτης, συναντήθηκε με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Κώστα Χρυσοχοΐδη και συμφώνησε αργά το βράδυ να φοράει φέτος την “κυανέρυθρη” φανέλα της ομάδας για ένα χρόνο.
Αναμφίβολα ο Διαγόρας ενισχύεται πάρα πολύ. Ο Ταραχούλσκι γεννήθηκε στις 14 Μαΐου του 1975.
Το 2005-2006 αγωνιζόταν στην Ντάμφερμλιν αλλά την επόμενη σαιζόν ηρθε στην Ελλάδα κι έδειξε από την πρώτη στιγμή το ταλέντο του και τα προσόντα του.
Το 2006-2007 έπαιξε στην Βέροια στην Β’ Εθνική Κατηγορία έχοντας 32 συμμετοχές (γεμάτο πρωτάθλημα δηλαδή) και πετυχαίνοντας 11 γκολ.
Ακολούθησαν δυο σαιζόν στην Καβάλα όπου:
– Την περίοδο 2007-2008 είχε 31 συμμετοχές και στο ενεργητικό του 9 γκολ.
– Την περυσινή περίοδο ο Μπαρτος Ταραχούλσκι είχε με την Καβάλα στην Β’ Εθνική 32 συμμετοχές και 8 γκολ ενεργητικό.
Οι αριθμοί προδίδουν ποδοσφαιριστή που είναι από τους λίγους με τρεις πολύ καλές περιόδους αλλά και ποδοσφαιριστή με ιδιαίτερες ικανότητες κύρια στο να διεμβολίζει άμυνες και να αξιοποιεί τους συμπαίκτες του στην αντίπαλη περιοχή.
Πολλοί ήσαν εκείνοι που πίστευαν προχθές βράδυ πως ο Διαγόρας πραγματοποίησε μια πολύ καλή μεταγραφή που θα τον βοηθήσει αφάνταστα στην προσπάθειά του να ανεβεί Κατηγορία.
Οι μεταγραφικοί στόχοι φυσικά δεν τελειώνουν εδώ καθώς θα ακολουθήσουν κι άλλοι του ίδιου βεληνεκούς που θα ενισχύσουν σε πολύ ψηλό βαθμό το ρόστερ του Παύλου Δερμιτζάκη για την νέα περίοδο.