Λεπτομέρειες για Κρομμύδα;

Mετά τους Αντώνη Μανιά και τους αδελφούς Δράκου, οι «πράσινοι» των Μαριτσών, φέρονται να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία και με τον Νίκο Κρομμύδα. Ο ποδοσφαιριστής, με δηλώσεις του στην «δσπορ» πριν από αρκετές ημέρες, είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τον Κλεάνθη μετά από πολυετή παρουσία και να αναζητήσει νέες …περιπέτειες στην καριέρα του. Ο Ηρακλής, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν η πρώτη ομάδα που εξεδήλωσε το ενδιαφέρον της για τον Παραδεισιώτη αμυντικό μέσο και έπειτα από διαρκές «πρέσινγκ», δείχνει να είναι κοντά στην επίτευξη του στόχου του.
Ωστόσο, οι Μαριτσενοί αναμένουν από τον ποδοσφαιριστή το…ξεκαθάρισμα λογαριασμών με την πρώην ομάδα του πριν ανακοινώσουν οτιδήποτε, καθώς δεν επιθυμούν να φανεί το σωματείο τους ως υπαίτιο της μη παραμονής του Ν. Κρομμύδα στον Κλεάνθη.
Αυτό που μένει, είναι να επιβεβαιωθεί στις αμέσως επόμενες ώρες του λόγου το αληθές, με τα μηνύματα από το Παραδείσι να αναφέρουν πως δεν πρόκειται οι «ροσσονέρι» να σταθούν εμπόδιο στον ποδοσφαιριστή, από την στιγμή που ο ίδιος επιθυμεί να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό στην καριέρα του.