«Σκασμένοι» είναι στον Διαγόρα με το αποτέλεσμα της αναμέτρησης κόντρα στον Πιερικό τη Μεγάλη Τετάρτη στην Κατερίνη.
Στο «κυανέρυθρο στρατόπεδο», θεωρούν το 2-0 υπέρ των γηπεδούχων πλασματικό, όχι μόνο λόγω των διαιτητικών αποφάσεων, που σύμφωνα με τις φάσεις που κατέγραψαν στο τεφτέρι τους, τους αδίκησαν κατάφορα, αλλά γιατί η ομάδα δεν αποκόμισε τίποτα απολύτως, σε ένα παιχνίδι στο οποίο κυριάρχησε πλήρως.
Οι Διαγοριδείς, θεωρούν πως πραγματοποίησαν την καλύτερη εμφάνιση τους φέτος σε εκτός έδρας παιχνίδι, κι όμως έφυγαν από το γήπεδο της Κατερίνης με ήττα .
Η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους, τους γύρισε επιδεικτικά την πλάτη σε τρία δοκάρια και άλλες τόσες κλασικές ευκαιρίες, για να προηγηθούν, να ισοφαρίσουν ή και να ξαναμπούν στο «κόλπο».
Για τον αγώνα αυτό, τις αναποδιές, τα «φαλτσοσφυρίγματα» αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Φοιρός τόνισε χαρακτηριστικά:
«Προσωπικά στην προπονητική μου καριέρα δεν έζησα τέτοιο παιχνίδι. Ο Διαγόρας έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες , δεν του δόθηκαν κάποια πράγματα στον αγώνα και θα έπρεπε λογικά να το έχουμε κερδίσει το ματς με πολλά γκολ μάλιστα διαφορά. Παρά την δημιουργικότητα που είχαμε όμως και στα ενενήντα λεπτά δεν μπορέσαμε να το κερδίσουμε. Προσωπικά δεν ξανάζησα τέτοιο παιχνίδι. Ήταν όμως καθαρά θέμα τύχης . Σε άδεια εστία για πολλούς λόγους δεν μπορούσαμε να στείλουμε την μπάλα στα δίχτυα και να πετύχουμε γκολ. Αυτές οι συνθήκες αγώνα σπάνια παρουσιάζονται στο σημερινό ποδόσφαιρο».
Το «ζουμί» των δηλώσεων του έμπειρου τεχνικού πάντως, είναι στην αναφορά του στο μέλλον της ομάδας. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Θεσσαλονικιός τεχνικός, έθεσε ως προτεραιότητα την επίλυση των …γνωστών εσωτερικών προβλημάτων, που όπως είναι λογικό, επηρέασαν και μπορεί να επηρεάσουν ακόμα περισσότερο, σε μεγαλύτερο βαθμό μάλιστα, την πορεία της ομάδας.
«Η ομάδα για να μην αντιμετωπίσει εμπόδια στο μέλλον πρέπει να λύσει πρώτα τα εσωτερικά της προβλήματα . Έχουμε μια από τις καλύτερες ομάδες στην κατηγορία κι αυτό αποδεικνύεται πολύ συχνά. Διαθέτουμε καλή Διοίκηση αλλά και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Δεν μένει λοιπόν παρά να λύσουμε τα εσωτερικά μας προβλήματα. Κι αυτό πρέπει να γίνει άμεσα και εντός δυο ημερών μετά την επιστροφή μας την Δευτέρα της Λαμπρής».
Στα αγωνιστικά τώρα, οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας μετά τον αγώνα στην Κατερίνη, πήγαν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους για να περάσουν τις μέρες αυτές με τις οικογένειες τους.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα του κόουτς της ομάδας Γιώργου Φοιρού και των συνεργατών του, η επιστροφή στις προπονήσεις έχει προγραμματισθεί για την Δευτέρα του Πάσχα.
Αναφορικά με τα …προβλήματα, εντός αγωνιστικού χώρου, πρέπει να σημειωθεί πώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες ο Ραφαέλ Ακόστα και θα αποφασισθεί προσεχώς που θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής.
Τέλος, επισημαίνεται πώς στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου επιστρέφει ο Χάρης Μπριλάκης