Mετά την επιτυχία της τελικής φάσης του Κυπέλλου Δωδεκανήσου ¨Παναγιώτης Βακόντιος¨ η Διοίκηση της Τοπικής Επιτροπής Βόλεϊ, θέλει να έχει επιτυχία και ο σχεδιασμός της στο μπίτς βόλεϊ το οποίο θα κυριαρχήσει τους καλοκαιρινούς μήνες.
Η Επιτροπή ρίχνει πλέον το βάρος στον τομέα αυτό και παρακολουθεί τον νέο σχεδιασμό της ΕΟΠΕ ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη με υπεύθυνο προπονητή ένα εκ των βοηθών του Μανώλη Ρουμελιώτη , τον Νίκο Καραχάλιο.
Συζητήθηκε για άλλη μια φορά ο σχεδιασμός της υπευθύνου του μπίτς βόλεϊ Τασίας Καρπαθάκη ο οποίος περιλαμβάνει την διεξαγωγή τεσσάρων τουρνουά πριν από τα μεγάλα των Μάστερς στην Κάλυμνο αλλά και το Πανευρωπαϊκό U-21 που θα γίνει στην Κω στα τέλη του Αυγούστου.
Αυτό είναι το κομμάτι το οποίο εξετάζει με ιδιαίτερη προσοχή Επιτροπή ενώ θα καταβληθεί προσπάθεια βελτίωσης των εγκαταστάσεων στο ¨Καλλιπάτειρα¨, οι οποίες δεν είναι φυσικά και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, γεγονός που δυσαρεστεί, καθώς οι ιθύνοντες της θέλουν τα παιδιά που θα προπονηθούν και θα αγωνισθούν να έχουν πάντα την καλύτερη εντύπωση.
Στα γήπεδα του μπίτς βόλεϊ στο ¨Καλλιπάτειρα¨ χρειάζεται άμεση επέμβαση από τις Δημοτικές υπηρεσίες καθώς υπάρχουν πολλά εκεί αλλά συμβαίνουν ευτράπελα που αποτελούν ντεζαβαντάζ για την ανάπτυξη του αθλήματος και την προσέγγιση μικρών παιδιών στο γήπεδο.
Η μέχρι στιγμής προσπάθεια στηρίζεται περισσότερο στην προσωπική εργασία ορισμένων ανθρώπων οι οποίοι θέλουν να δουν ψηλά άθλημα και αθλητές του σε Πανελλήνιο επίπεδο αλλά και πέρα από τα σύνορα τα Ελληνικά.
Θα πρέπει να σημειωθεί πώς η Διοίκηση, θα επιδιώξει να έχει συνάντηση με την Δημοτική Αρχή προκειμένου να επιτευχθεί καλύτερη δυνατή ¨εικόνα¨ και να έχει επιτυχία ο σχεδιασμός της Τασίας Καρπαθάκη και της Τοπικής Επιτροπής γενικότερα.
Συγχαρητήριο
Η Τοπική Επιτροπή συγχαίρει θερμά τους Κυπελλούχους της περιόδου που ολοκληρώθηκε στην σάλα με τον θεσμό αυτό. Οι Αθλοπαιδιές της Κω ήσαν οι Κυπελλούχοι στους ¶νδρες και ο Κλεάνθης ήταν στις γυναίκες .
https://www.dimokratiki.gr/arxeio/me-idieteri-prosochi/