Να διατηρήσει το ρυθμό του

Ως γνωστόν το Σαββατοκύριακο δεν θα υπάρξει αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας, καθώς η 4η αγωνιστική αναβλήθηκε λόγω των βουλευτικών εκλογών.
Ωστόσο στον Αγιο Γεώργιο Μαλώνας, προκειμένου να μην χάσουν οι ποδοσφαιριστές τον καλό τους αγωνιστικό ρυθμό, που έδειξαν να βρίσκουν την προηγούμενη αγωνιστική, παίρνοντας σημαντική νίκη μέσα στο Παραδείσι από τον τοπικό Κλεάνθη, αποφασίστηκε σήμερα να δοθεί φιλική αναμέτρηση.
Αντίπαλος των “κιτρινόμαυρων” θα είναι η Θύελλα Πυλώνας με την αναμέτρηση να ξεκινάει στις 4:30μ.μ. και να πραγματοποιείται στο γήπεδο της Λίνδου.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο προπονητής του “Αγίου”, Στέργος Παρδαλός, αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στην διάθεσή του, προκειμένου να διατηρηθούν σε καλό αγωνιστικό ρυθμό, όπως προαναφέραμε.
Πάντως στην σημερινή αναμέτρηση δεν θα λάβουν μέρος τέσσερις “κιτρινόμαυροι” που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.
Αυτοί είναι οι Σκυλλαράκης Χ. που υπέστη διάστρεμμα, Κοτσίκος που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, Σκυλλαράκης Σ. που νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο και Ματθαίος που έχει υποστεί αιμάτωμα στον αστράγαλο.
Οι τέσσερις προαναφερθέντες απείχαν από τις τελευταίες προπονήσεις του συλλόγου.
Επειτα από το σημερινό φιλικό, οι ποδοσφαιριστές του Αγίου Γεωργίου θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, καθώς θα τους χορηγηθεί διήμερο ρεπό το Σαββατοκύριακο, έτσι ώστε από την Δευτέρα να παρουσιαστούν πιο “φρέσκοι”, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με τον Ανταγόρα.
Τέλος αξίζει να αναφέρουμε, ότι η χθεσινή προπόνηση του “Αγίου” πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο 5Χ5 της Μαλώνας.
Ο προπονητής Στέργος Παρδαλός έπειτα από το καθιερωμένο ζέσταμα, έριξε το βάρος σε αγωνιστικά παιχνίδια με την χρήση μπάλας και στην συνέχεια χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε ομάδες πραγματοποιώντας μίνι τουρνουά 5Χ5.