Tην ήττα με σκορ 4-1 γνώρισε το Σάββατο η ομάδα του Ιάλυσου, απο τον Αγιο Δημήτριο (εκτός έδρας) για την 5η αγωνιστική του 8ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος.
Οι “τοξοβόλοι” παρά την καλή τους εμφάνιση μέχρι τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους 1-0, καθώς ο Αγιος Δημήτριος με την “βοήθεια” και του διαιτητή, Κριτσιώνη, υποχρέωσε τον Ιάλυσο σε ήττα και με βαρύ σκορ.
Η “δσπορ” με αφορμή το παιχνίδι του Σαββάτου, επικοινώνησε με τον προπονητή των “κυανοκίτρινων”, Γιώργο Γκάιδα που δήλωσε:
«Στο παιχνίδι με τον Αγιο Δημήτριο είχα πει στους ποδοσφαιριστές μου, ό,τι καταφέρουμε και πάρουμε από την αναμέτρηση θα ήταν καλό για την δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει.
Γνωρίζαμε ότι παίζαμε με μια ομάδα που έχει διαφορετικό στόχο απο εμάς.
Εμείς μέχρι το 60ο λεπτό κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο, όμως από εκείνο το σημείο και μετά, με τα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα του διαιτητή, υποχρεωθήκαμε στην ήττα.
Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κρατήσουμε τα θετικά απο την συγκεκριμένη αναμέτρηση, γιατί θα μας βοηθήσουν στην συνέχεια του Περιφερειακού πρωταθλήματος.
Η προσοχή μας βρίσκεται πλέον στο παιχνίδι με τον Κεραυνό».
Από εκεί και πέρα, χθες οι ποδοσφαιριστές του Ιάλυσου ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής με τον Κεραυνό Γλυφάδας.
Η προπόνηση ξεκίνησε στις 3:00μ.μ. με τον έμπειρο τεχνικό, λόγω της κακοκαιρίας να υποχρεώνεται να πραγματοποιήσει την προπόνηση στο γυμναστήριο και στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Ιαλυσού.
Το ευχάριστο για τον Γιώργο Γκάιδα είναι ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, καθώς εκτός απο τον στρατευμένο Μπιλιά, τόσο ο Βελλίδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όσο και ο Βακαλίδης εξέτισε την τιμωρία του, και θέτουν τις υπηρεσίες τους στην διάθεσή του.
https://www.dimokratiki.gr/arxeio/na-kratisoume-ta-thetika/