Τ ον προγραμματισμό της, ενόψει της παρθενικής της εμφάνισης στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ξεκίνησε η Αναγέννηση.
Οι «μελανέρυθροι», προχώρησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους με έναν από τους στυλοβάτες της εφετινής επιτυχίας, τον Γιάννη Μοσχή.
Ο καλαθοσφαιριστής, θα συνεχίσει λοιπόν να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα, την ώρα που ερωτηματικό παραμένει ποιος θα είναι ο κόουτς στη νέα αγωνιστική περίοδο.
Λογικά, στην ομάδα της πόλης θα παλέψουν με νύχια και με δόντια να διατηρήσουν στην κεφαλή τον Βαγγέλη Φρύδα, του οποίου οι υπερπολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις, έπαιξαν καταλυτικό και καθοριστικό ρόλο στην άνοδο της ομάδας.
Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει προσεχώς, με την Αναγέννηση για την ώρα να μην έχει προχωρήσει σε κάποια σχετική ανακοίνωση.
Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στο έμψυχο δυναμικό της, προσθαφαιρέσεις σίγουρα θα υπάρξουν, με τα βήματα να γίνοντα αργά και σταθερά, αφού και χρόνος υπάρχει, αλλά και διάθεση για σωστή δουλειά.
Τα ονόματα παικτών που λέγονται, ακούγονται, γράφονται και διαβάζονται από την ημέρα που η ομάδα πανηγύρισε την άνοδο, είναι πολλά. Επίσημη τοποθέτηση ωστόσο δεν υπάρχει για κανέναν εκ των φερόμενων ως μεταγραφικών στόχων, με τη διοίκηση να απαντά με τη φράση «ουδέν σχόλιο».
Αυτό σημαίνει πως για αρκετές από τις περιπτώσεις, ισχύει το ενδιαφέρον, άλλωστε όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, όμως το όποιο ενδιαφέρον για την ώρα είναι φιλολογικό και δεν έχει μεταφραστεί ούτε σε επίσημη προσέγγιση, αλλά ούτε και σε δεδομένη συμφωνία.
Το καλοκαίρι πάντως για την Αναγέννηση Ρόδου θα είναι θερμό, καθώς κανείς δεν γνωρίζει που θα βάλει τον πήχη αυτή τη φορά και με τι προθέσεις θα μπει στην κούρσα του επόμενου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.