Τον πολύπειρο τερματοφύλακα Στέργο Σαββάκη, κατάφερε να διατηρήσει στις τάξεις του ο Ακουσίλαος. ¶λλωστε και οι δύο πλευρές επιθυμούσαν την ανανέωση, μένοντας ικανοποιημένοι από την εμπειρία της έως τώρα, μεταξύ τους συνεργασίας.
Με την παρουσία του Σαββάκη και την επιστροφή του Λευτέρη Σκυλλά, οι Φανενοί παρουσιάζονται αρκετά ισχυροί στην θέση «1», με τον ανταγωνισμό να ευελπιστούν πως θα λειτουργήσει σε όφελος της ομάδας.
Από εκεί και πέρα, μετά την συμφωνία με τον Διακαναστάση, την ίδια κατάληξη είχαν και αυτές με τον Γιώργο Ισκά. Η «δσπορ» είχε αναδείξει το «φλέρτ» μεταξύ των δύο πλευρών εδώ και αρκετό καιρό, όμως τώρα απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί η συνεργασία τους.
Ο παίκτης, έμεινε ικανοποιημένος από την πρόταση που του κατατέθηκε και δήλωσε στους ανθρώπους του Ακουσιλάου, πως από την στιγμή που θα ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι και θα εξασφαλίσει την ελευθέρας του από τον Αστέρα Παστίδας, η «μετακόμισή» του στις Φάνες, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
https://www.dimokratiki.gr/arxeio/parameni-o-savvakis/