Ο Ορφέας ήταν μία από τις ομάδες που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, από τις αναμετρήσεις που έγιναν την Τετάρτη, καθώς επικράτησε στο γήπεδο Ασκληπειού του τοπικού ΠΑΣ με 3-0.
Οι “ερυθρόλευκοι” δυσκολεύτηκαν, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ, ωστόσο στην επανάληψη, έδειξαν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο, σκόραραν τρεις φορές και προκρίθηκαν.
Με αφορμή την συγκεκριμένη αναμέτρηση, η “δσπορ” επικοινώνησε με τον προπονητή του Ορφέα, Γρηγόρη Σαρρή που δήλωσε:
«Αρχικά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Ασκληπειού.
Εδειξαν ότι έχουν καλή ομάδα, πάλεψαν το παιχνίδι και μας δυσκόλεψαν. Θα ήθελα να τους ευχηθώ καλή πορεία στο πρωτάθλημά τους.
Εμείς από την πλευρά μας, παίξαμε όσο χρειαζόταν για να πάρουμε τη νίκη-πρόκριση.
Εκτός από την ομάδα του ΠΑΣ, μας δυσκόλεψε και το ξερό γήπεδο, που ήταν κάτι που με είχε προβληματίσει πριν το παιχνίδι, αλλά ευτυχώς προκριθήκαμε.
Πιστεύω ότι η αναμέτρηση ήταν μια καλή ευκαιρία να καταλάβουν οι ποδοσφαιριστές μου, ότι αν δεν προσπαθήσεις εντός του αγωνιστικού χώρου, δεν μπορείς να κατακτήσεις τίποτα».
Από εκεί και πέρα, χθες οι ποδοσφαιριστές του Ορφέα, επέστρεψαν σε ρυθμούς προπονήσεων.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 6:00μ.μ. με τον έμπειρο τεχνικό να πραγματοποιεί χαλάρωμα και ασκήσεις αποθεραπείας, προκειμένου να μην επιβαρύνει περαιτέρω τους ποδοσφαιριστές του.
Ατομικό πρόγραμμα εκτέλεσαν οι Νίκας (έχει σπάσει τη μύτη του), Μήτρακας (νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο) και Χατζημιχαήλ που στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα.
Η τελευταία προπόνηση της εβδομάδας για τους “ερυθρόλευκους” θα γίνει σήμερα, την ίδια ώρα, στους Αγίους Αποστόλους, όπου αναμένεται να εκτελεστούν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδια με την χρήση μπάλας.
Το Σαββατοκύριακο οι ποδοσφαιριστές του Ορφέα θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν καθώς θα τους χορηγηθεί διήμερο ρεπό από τον προπονητή τους, Γρηγόρη Σαρρή.
https://www.dimokratiki.gr/arxeio/pexame-oso-chriazotan/