Προπόνηση στο “Οικονομίδειο”

Προετοιμασίας συνέχεια χθες για τον Διαγόρα. Οι “κυανέρυθροι” πήγαν και χθες στο “Οικονομίδειο” και γυμνάσθηκαν με τις οδηγίες του Παύλου Δερμιτζάκη και των συνεργατών του. Το καλό για τους παίκτες του γηραιού είναι πως έχουν σχεδόν εξοικειωθεί με τον αγωνιστικό χώρο που είναι πολύ καλά συντηρημένος και διατηρημένος από τους ανθρώπους που εργάζονται καθημερινά στο “Οικονομίδειο”.
Ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει επικεντρώσει βέβαια το ενδιαφέρον του στο φορμάρισμα των παικτών του αλλά και στην τακτική που θα εφαρμόσουν στο Κύπελλο και στους αγώνες του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής για το οποίο οι στόχοι είναι πολύ υψηλοί.
Το μοναδικό του πρόβλημα αυτές τις μέρες είναι ο τραυματισμός του Μαρσίνιο ο οποίος θα ξεκινήσει σήμερα Πέμπτη να τρέχει προκειμένου να επανέλθει στην αγωνιστική κατάσταση που ήταν πριν τον τραυματισμό του.
Η τεχνική ηγεσία ασχολείται πολύ με την ταχυδύναμη των παικτών ένα στοιχείο που είναι απαραίτητο στο φορμάρισμα της ομάδας.
Εκείνο που πρέπει να σημειωθεί είναι πώς όλοι οι παίκτες δείχνουν πολύ καλή διάθεση αλλά είναι σοβαροί και αγωνιστικά πειθαρχημένοι σε όλες τις προπονήσεις κάτι που δείχνει πως ο Διαγόρας θα εμφανισθεί με το πρόσωπο που πρέπει και στο κύπελλο κόντρα στον Ασπρόπυργο αλλά και στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος με τα πρώτα παιχνίδια να δίδονται στο “Οικονομίδειο” γήπεδο της Ιαλυσού.
Τεχνική ηγεσία και παίκτες δείχνουν από τώρα έτοιμοι να χαρίσουν και πάλι στους φίλους της ομάδας τις επιτυχίες που πρέπει με σκοπό η ομάδα του Διαγόρα να είναι σε εκείνες που θα πάρουν το εισιτήριο για την Σούπερ Λίγκα την ερχόμενη άνοιξη.

Ολα αυτά φυσικά αποτελούν τα πιστεύω όλων. Ο Διαγόρας όμως είναι ακόμα σε στάδιο προετοιμασίας κι είναι νωρίς για συμπεράσματα αλλά και για να πει κανείς οτιδήποτε.
Αυτό που επισημαίνει συνεχώς στους παίκτες του ο Παύλος Δερμιτζάκης είναι δουλειά και μόνο δουλειά. Μέσα από αυτήν και από τις εμφανίσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο θάρθουν τα καλά αποτελέσματα και η επίτευξη των στόχων.