Ανεβάζει επίπεδο σιγά σιγά η Τοπική Επιτροπή βόλεϊ. Εκτός από την σάλα επιδιώκει την άνοδο του επιπέδου και στο μπίτς βόλεϊ με την οργάνωση τεσσάρων τουρνουά μέσα στο καλοκαίρι.
Ήδη η υπεύθυνη της Τοπικής Επιτροπής Τασία Καρπαθάκη έχει κάνει τις σχετικές εισηγήσεις που έγιναν αμέσως δεκτές και δεν απομένει παρά μόνο ο ορισμός των ημερομηνιών προκειμένου να γίνει πλέον γνωστό το πρόγραμμα του μπίτς βόλεϊ αυτό το καλοκαίρι που είναι ιδιαίτερα ζεστό για τα Δωδεκάνησα.
Είναι ήδη γνωστό πώς στην Κάλυμνο θα διεξαχθεί τουρνουά Μάστερ ενώ στην Κω αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από όλη την Ευρώπη το τουρνουά U-21 που θα γίνει περί τα τέλη Αυγούστου στο νησί του Ιπποκράτη.
Πέρα από την οργάνωση του μπίτς βόλεϊ η Τοπική Επιτροπή επιθυμεί και την ανάδειξη νέων διαιτητών για το βόλεϊ στην άμμο.
Πιο συγκεκριμένα:
Το τοπικό βόλεϊ οργανώνεται διαιτητικά σε ότι αφορά την σάλα και θα κάνει το ίδιο με επιμορφωτικά σεμινάρια διαιτησίας σάλας που θα γίνουν μέσα στον Οκτώβριο στην Ρόδο.
Παράλληλα πρέπει να σημειωθεί πώς θα υπάρξει τις επόμενες μέρες και σχολή διαιτησίας για το μπίτς βόλεϊ το οποίο ήδη έχει πάρει την σκυτάλη από την σάλα σε ότι αφορά Ελληνικές και Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Έτσι η Τοπική Επιτροπή σε συνεργασία με το τμήμα μπίτς βόλεϊ της Ομοσπονδίας θα διοργανώσει και σχολή διαιτητών αυτήν την φορά για το μπίτς βόλεϊ .
Υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από υποψηφίους από το νησί της Κω αλλά και από το νησί μας και πιστεύεται πώς θα είναι τελικά πολλοί εκείνοι κι εκείνες που θα ασχοληθούν με την διαιτησία στο μπίτς βόλεϊ
Οι ενδιαφερόμενοι-ες θα πρέπει να σημειωθεί πώς θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας καθώς ενδέχεται να λάβει χώρα στο νησί μας το διήμερο 26-28 Ιουνίου.
Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν διαιτητές στην άμμο δεν έχουν παρά να πάρουν πληροφορίες
-Από τον Δημήτρη Τσοπανάκη στα τηλ. 22410-27327 και 6945 154746
-Από τον γενικό Γραμματέα της Τοπικής Επιτροπής Αντώνη Μαμαλίγκα στο τηλ. 6944 761182
https://www.dimokratiki.gr/arxeio/prospathia-ke-stin-ammo/