Το ψάχνει για Ζωάννου

Η αναζήτηση των ποδοσφαιριστών που θα πλαισιώσουν το ρόστερ του Αστέρα, στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, συνεχίζεται. Πλέον, οι Παστιδενοί δείχνουν να ρίχνουν το βάρος στην εξεύρεση ενός αμυντικού, που θα ενισχύσει τα μετόπισθεν, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Φωτεινή. Ενα από τα ονόματα που βρίσκονται αρκετά ψηλά στην λίστα του Κώστα Πάττα, φαίνεται πως είναι αυτό του Γιάννη Ζωάννου. Ο έμπειρος στόπερ, ανακοίνωσε πρόσφατα μέσω της “δσπορ” το “διαζύγιο” του με τον Ερμή Καλυθιών και η περίπτωσή του εξετάζεται προσεκτικά. Μάλιστα, στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει και ο πρώτος κύκλος των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών, προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι προθέσεις του ποδοσφαιριστή και να εξεταστεί το ενδεχόμενο συνεργασίας.
Ικανοποιηση
για Ταγκαεβ
Κατά τα λοιπά, στην Παστίδα, αν και όπως όλα δείχνουν δεν θα έχουν φέτος στις τάξεις τους τον Χαράλαμπο Ταγκάεβ, μοιάζουν ικανοποιημένοι από αυτήν την εξέλιξη. Κι αυτό, διότι ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί με την ομάδα της Ρόδου (στην οποία ανήκει) στην περίοδο προετοιμασίας και αν πείσει για τις δυνατότητές του, θα παραμείνει στο ρόστερ της “πράσινης” ΠΑΕ. Οι “κυανόλευκοι”, ευελπιστούν πως ο ποδοσφαιριστής θα τα καταφέρει και θα πετύχει στο συγκεκριμένο “τεστ”. Σε αντίθετη περίπτωση, είναι δεδομένο πως θα κινηθούν για τον εκ νέου δανεισμό του.
Τα πρωτα φιλικα
Οσον αφορά τώρα στον προγραμματισμό της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα, οι “κυανόλευκοι” προχώρησαν στην οριστικοποίηση των πρώτων τεσσάρων φιλικών τους αναμετρήσεων:
16/8 (εντός έδρας) Νέοι Διαγόρα
19/8 (εντός έδρας) Ακουσίλαος
22/8 (εντός έδρας) Ερμής
29/8 (εκτός έδρας) Ερμής
Στο σύνολό τους, τα τεστ μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος αναμένεται να είναι εννέα, με τον Κώστα Πάττα να υπολογίζει την έναρξη της προετοιμασία για την ομάδα του στις 27 Ιουλίου, ανεξάρτητα από την ημερομηνία έναρξης της διοργάνωσης.