T α συμβόλαια που λήγουν στον Διαγόρα, είναι πολλά. Τα οφειλόμενα προς τους παίκτες, σχεδόν ζαλίζουν και η διοίκηση της ομάδας, μετά τις αποχωρήσεις των Γιώργου Φοιρού και Νίκου Μαντικού, καλείται να κρατήσει στα …αποδυτήρια της ομάδας, όσους τουλάχιστον έχει θέσει ως προτεραιότητες.
Ο Διαγόρας, έχει τον χρόνο στη διάθεσή του για να κινηθεί, καθώς δεν εμπλέκεται ούτε σε διαδικασία πλέι οφ , αλλά ούτε και δε διαδικασία πλέη άουτ, ωστόσο το …γοργόν και χάριν έχει, προκειμένου να μην μπουν εμπόδια στις διαπραγματεύσεις του με παίκτες.
Το βάρος των επαφών πέφτει στους μεγαλομετόχους Κώστα Χρυσοχοϊδη και Γιάννη Καμπούρη. Οι δυο τους, έρχονται την Δευτέρα στην Ρόδο και πιάνουν δουλειά αμέσως ρίχνοντας το βάρος στην οργάνωση, τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό.
Για να ολοκληρωθεί ωστόσο αυτός ο κύκλος, πρέπει να υπάρχει και καινούργιος προπονητής ο οποίος θα διαδεχθεί τον Γιώργο Φοιρό στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Η αναζήτηση συνεχίζεται, χωρίς ωστόσο από την ΠΑΕ να βλέπουν το φως πληροφορίες αναφορικά με τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί ή εντοπιστεί.
Το ζήτημα αναμένεται να «φουντώσει» προσεχώς, αν δεν ευσταθεί το ενδιαφέρον για Παντέλη, όμως σίγουρα, οι πρώτες εξελίξεις θα δρομολογηθούν τη Δευτέρα, όταν οι κ.κ. Χρυσοχοϊδης-Καμπούρης και η Διοίκηση Βεργωτή, θα έχουν επαφές με τους παίκτες και θα συζητήσουν μαζί τους από την Δευτέρα το ενδεχόμενο παραμονής τους στην ομάδα, ή ανανέωσης του συμβολαίου τους.
Για να γίνει ωστόσο αυτή η συζήτηση, οι εμπλεκόμενες πλευρές θα πρέπει να πετύχουν συμφωνία στο κομμάτι των οφειλών, οι οποίες θα χρειασθούν διακανονισμό, καθώς η ΠΑΕ δεν είναι σε θέση να ξεπληρώσει άμεσα το άνοιγμα της φετινής αγωνιστικής περιόδου.